Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy nalam 12 evvel idosebb...

Van egy nalam 12 evvel idosebb nő a melohelyemen.Heten megfogta a fejemet es le akart smarolni,meg egy lannyal beszelgettem es kerdezte hogy ki o meg miert beszelgettem vele.Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyu...komolyan, te HÁNY ÉVES VAGY?! Hogy idejössz a Gy.k.-ra ahelyett, hogy azt a nőt kérdeznéd meg, hogy ez mégis mi volt? Az agyam eldobom, komolyan...😂
2023. jún. 25. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beléköltözött egy idegen identitás, ami fiatalabb gazdatestre vágyik és a smároláson keresztül akart átszivárogni.

Egyél sok fokhagymát.

2023. jún. 25. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
4%
Valószínűleg párosodni szeretne veled.. tedd be a lompost
2023. jún. 25. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
te csaj vagy ?
2023. jún. 25. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Ez erőszaknak minősül, ha te nem akarod, nem egyezel bele. Fenyegesd meg, hogy feljelented őt zaklatásért, és ki fogod rúgatni. Ha ügyesen csináltad, akkor nem zaklat majd többé.
2023. jún. 26. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
asztagetszi
2023. jún. 26. 08:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!