Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok hibázni a munkátok...

Szoktatok hibázni a munkátok során? Hogyan léptek túl ezen? Mekkora felelősség van rajtatok?

Figyelt kérdés
Hibáztam a munkámban és borzasztóan megvisel.
2023. jún. 22. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, jogom van hibázni, kódold az üzenetet!
2023. jún. 23. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Hát, én csak kis hibákat véthetek, onkológiai betegek kemoterápiáját állítom össze és kötöm be. Szóval ha hibázok, az baj. Mondjuk úgy megy, hogy összeállítom a keverékinfúziót, a kollégám meg ellenőriz az ampullák alapján, mielőtt bekötném /én meg őt ellenőrzöm/ de még sose tévedtem, az önmagában is baj lenne, van olyan cyto, ami 2.5 millió forint, ha rossz infúzióba teszem, vagy összetöröm, vagy rosszul oldom, az elég komoly anyagi kár. Még nem volt ilyen. Aztán hibázhatnék bekötésnél is, de ilyen se volt még. 10 éve csinálom, remélem sose fogok hibázni. :)
2023. jún. 23. 00:52
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
A nagyobb felelősségű munkánál természetes súlyos vétek hibázni, például ahol emberéletekről és biztonságról van szó.
2023. jún. 23. 01:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Kevencem az volt, mikor már másodjára szembesültem ugyanazzal a hibával egy napon belül. Mivel pici hiba volt, és kb. 5 perc volt kijavítani, úgy voltam vele elsőre, hogy engedjük el a dolgot, de másodjára már megnéztem, hogy melyik dolgozó csinálta (nem leteremteni akartam, vagy felnyomni a főnöknél, csak szólni neki, hogy ezt a hibát ismétli), és láttam, hogy én.

Nem viselt meg. Jól megbeszéltem magammal, hogy ilyet többé nem csinálok :D

Ellenben, mikor egyszer nagyon eltoltam a dolgot, és emiatt kára is keletkezett valakinek, az megviselt.

2023. jún. 23. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Több száz milliòs vagyon van rám bízva. Hibázni nem nagyon lehet, és nem is akarok.
2023. jún. 24. 07:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Ahol gyalulnak ott hullik a forgács.
2023. jún. 24. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy látom, itt nem mindenkinek ugyanaz az ingerküszöbje “hiba” terén.

Sose hibáztatok még? Mi számít nektek hibának?

Kötve hiszem, hogy sose mondtatok valamit rosszul valakinek, nem írtatok el soha semmit, nem számoltatok el egyetlen dolgot sem, vagy nem vezettetek fel valamit hibásan SOHA a munkátok során. :D

Én ilyen emberrel ugyanis még soha nem találkoztam, pedig rengeteg helyen dolgoztam. De aki dolgozik, az szokott hibázni is. Mégha van aki többet, van aki kevesebbet is.

2023. jún. 24. 20:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
5 évvel ezelőtt az előző munkahelyemen összekevertem két anyag számát, és a rossz számú anyaggal dolgozam, legyártottunk belőle vagy 70 db készterméket, amik persze emiatt nem mentek át a teszten. Több százezer forintnyi termék ment a kukába. Egy hétig bőgtem miatta, aztán lassan elült bennem a dolog. Most már 5 év távlatából mondom, hogy nevetek az egészen. Már rég nem ott dolgozom és nem is számít. A cég évi több milliárd forint nyereséggel dolgozik, szerintem elbírta ezt a kis aprópénzt.
2023. jún. 25. 21:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem túllépni szoktam a hibán, hanem kijavítani.

[Szerencsére nem agysebész vagyok.]

2023. jún. 26. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Szoktam hibázni, ami megvisel, de igyekszem korrigálni amit lehet. Az motivál, hogy végül is minden hibámból tanulok és ezáltal fejlődök.
2023. júl. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!