Szoktatok hibázni a munkátok során? Hogyan léptek túl ezen? Mekkora felelősség van rajtatok?
Kevencem az volt, mikor már másodjára szembesültem ugyanazzal a hibával egy napon belül. Mivel pici hiba volt, és kb. 5 perc volt kijavítani, úgy voltam vele elsőre, hogy engedjük el a dolgot, de másodjára már megnéztem, hogy melyik dolgozó csinálta (nem leteremteni akartam, vagy felnyomni a főnöknél, csak szólni neki, hogy ezt a hibát ismétli), és láttam, hogy én.
Nem viselt meg. Jól megbeszéltem magammal, hogy ilyet többé nem csinálok :D
Ellenben, mikor egyszer nagyon eltoltam a dolgot, és emiatt kára is keletkezett valakinek, az megviselt.
Én úgy látom, itt nem mindenkinek ugyanaz az ingerküszöbje “hiba” terén.
Sose hibáztatok még? Mi számít nektek hibának?
Kötve hiszem, hogy sose mondtatok valamit rosszul valakinek, nem írtatok el soha semmit, nem számoltatok el egyetlen dolgot sem, vagy nem vezettetek fel valamit hibásan SOHA a munkátok során. :D
Én ilyen emberrel ugyanis még soha nem találkoztam, pedig rengeteg helyen dolgoztam. De aki dolgozik, az szokott hibázni is. Mégha van aki többet, van aki kevesebbet is.
Én nem túllépni szoktam a hibán, hanem kijavítani.
[Szerencsére nem agysebész vagyok.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!