Hogy kell viselkedni egy állásinterjún, hogy felvegyenek?
Figyelt kérdés
22N2023. jún. 20. 12:11
11/26 Senior Séf 

válasza:

Csak lazán. Mintha még egy tucat helyre készülnél, és ha ez nem jön össze, akkor sincs okod kétségbe esni.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen sok hasznos tanácsot kaptam.
2023. jún. 22. 15:12
13/26 anonim 

válasza:

Aki "viselkedik" az állásinterjún, azt nem veszem fel. Általában habitust keresek, aki beillik a csapatba. Ha nem is éppen az a szakképzettsége, amire szükség van, csak hasonló, de a csapatba be fog tudni illeszkedni, mert hasonló hozzájuk, akkor felveszem. De ehhez az kell, hogy NE színészkedjen, ne viselkedjen az interjún, hanem önmagát adja.
14/26 A kérdező kommentje:
De sok helyen pont a határozottságot várják az első pillanatban, és sok helyen ez a döntő.
2023. jún. 27. 17:28
15/26 anonim 

válasza:

3#
Van olyan hely, ahol pont nem, értesz ahhoz, mit csinálsz, de a semmit nem tudó pályakezdők vannak előnyben.
16/26 A kérdező kommentje:
Ezt ki kérem magamnak utolsó, mert pályakezdő vagyok és gyakorlat híján és stb nem vesznek fel sehová. 😅
2023. júl. 14. 20:23
17/26 anonim 

válasza:

Jó, az én munkahelyemen nem ez a helyzet.
18/26 anonim 

válasza:

"Általában habitust keresek, aki beillik a csapatba."
Szóval nem szakemberre van szükséged, hanem olyanra, akivel lehet jópofizni, meg agyonütni az időt a munkahelyen.
"Ha nem is éppen az a szakképzettsége, amire szükség van, csak hasonló, de a csapatba be fog tudni illeszkedni, mert hasonló hozzájuk, akkor felveszem."
Szóval olyan kell, aki mentalitásban beleillik a vándorcirkuszba, de az már nem fontos, hogy jó artista is legyen.
Gratulálok....
Ezért nincs sok egyébként jó szakembernek munkája. Az ilyenek miatt, mint te.
19/26 anonim 

válasza:

15-ös vagyok, hozzánk egy olyan személyt nem vettek fel, akinek van tapasztalata, szakmailag tök jó ÉS ismét hátrány, hogy magabiztos volt az interjún. Ma derült ki, szóval csak ismtétlem magam, hogy van, ahol nem számít a szakmaiság, valamint az, hogy értelmesen tudj megnyilvánulni z interjún, úgyhogy ne add fel!
20/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki aranyosak vagytok. Akkor egyszerűen csak adom önmagam, tisztelettudó és kicsit izgulósnak tartom magam vagyis hát nagyon de tudom leplezni korlátolt keretek között. Remélem beválik.
2023. júl. 19. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!