Hány jelentkezés és hány állásinterjú kell ahhoz hogy valahova tán végül felvegyenek? Kb 200/20/1-2 lehetnek az arányok?
Jól látom az arányokat?Ű
Több száz jelentkezést öntök ki a neten.
Mondjuk legyen 200.
Ebből tán a tizede hív be. Mondjuk 20.
Az 20 állásinterjú.
És ebből a 20ból TÁN AKAD 1-2 (TÁN!!) amely felvenne.
Ez kb így néz ki? Jól látom?
AZ időbeli lefolyás ? Hónapok. 3 hónap alsó hangon.
milyen állásokra jelentkezel?
engem kb mindenhonnan behívtak, de nem is jelentkezek érettségivel irodai asszisztens és hasonló hülyeségekre, amire 1000en jelentkeznek, fele diplomával.
" de nem is jelentkezek érettségivel irodai asszisztens“
Én meg pont ilyenekre jelentkezek (bőven nem érettségivel.... egyetem 2x) ) és miért? mert másra nem vagyok alkalmas.
" nem is jelentkezek érettségivel irodai asszisztens és hasonló hülyeségekre, amire 1000en jelentkeznek, fele diplomával."
Kár. Nálunk az irodába nem vesznek fel diplomásokat. Tapasztalatból tudjuk, hogy úgyse maradnak még a próbaidő végéig se.
"Kár. Nálunk az irodába nem vesznek fel diplomásokat. Tapasztalatból tudjuk, hogy úgyse maradnak még a próbaidő végéig se."
Hát kérlek, én szívesen maradnék bármeddig. de fel se vesznek.
"milyen két egyetemet végeztél, mely szakokon?“
nem mondom meg, mert nem fogom azt hallgatni hogy „jaaa hát ilyen büfészakokkal ne is csódákkozzááá fijjam“
hallgattam már eleget
tehát "kétszeres egyetem" mellett se tanultál még meg a való életről semmit.
Asszép'
"akkor csak olyan állasokra jelentkezz, amire a diplomáid feljogosítanak.“
mert erre NEM VAGYOK ALKALMAS. le is írtam.
És ez már az egyetemeket is minősíti. Kiváló minősítéssel diplomáztam, és totálisan alkalamtlan vagyok arra amihez a papírom megvan. De azért 5-ös átlag megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!