Mit jelent az adminsztratív munkakör?
Figyelt kérdés
nagyjából lényegében tudom,de esetleg van aki dolgozott hasonló munkakörben,hogy nézett ki egy munkanapja? mennyire volt nehéz betanulni? egy élelmiszeripari vállalatról van szó.2023. jún. 16. 10:22
1/3 anonim válasza:
először is meg kell tanulni írni
2/3 anonim válasza:
Adminisztrálni kell, valamilyen adatbázisban valamilyen forrás alapján kell az adatokat frissíteni.
Ennél konkrétabbat nehéz mondani. Én bérleti szerződések alapján dolgoztam éveket, de máshol máshogy kell.
3/3 anonim válasza:
Minden cég minden munkaköre más.
Ha nagyjából tudod, akkor az lesz. A helyi specialitásokat pedig majd ott megmondják, megmutatják betanítás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!