Elvállalnátok egy állást +160 ezerért, ha a munkakör amúgy nem érdekelne?
A te döntésed, hisz a te életed. Ha ebben képtelen vagy egyedül dönteni, akkor sok jóra, nagy önállóságra, életképességre tőled nem lehet számítani.
Én elvállalnám, de ez én vagyok. Plusz, nekem nem fáj bejárni napi szinten dolgozni a munkahelyre, veled ellentétben.
Bírom, hogy az a kérdés, hogy TI (azaz mi, válaszolók) elvállalnátok-e egy munkát, erre a válaszok fele az, hogy ezt a kérdezőnek kell tudni:D Kedves válaszolók, nem, a ti véleményeteket nem a kérdezőnek kell tudnia, hanem nektek, hisz a kérdés hozzátok szólt.
A kérdésre:
Hááát nekem nagyon hiányzik már egy fizuemelés, viszont a home-office-t és a backofficet nemigazán akarnám feladni. Oké, ha a telefonálgatás nem túl stresszes, akkor még okés, túlélhető, de akkor csak HO-ban, az irodában rohaddt idegesítő lenne mások mellett telefonálni.
És csábító a kb 40%-os fizuemelés, deee tisztában vagyok vele, hogy eléggé belerokkannék kb fél év alatt, nagyon utálnám. Szóval én nem vállalnám el. Nem az a baj, hogy unalmas, hanem az, hogy az irodából való vonalban levés engem nagyon stresszelne.
9.
Engem is a sírba lehet ezzel tenni 😂🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!