Ilyen miatt kirakhattak a munkahelyemről ahol alkalmi munkás voltam?
Figyelt kérdés
Ugyan azt mondták költségcsökkentés miatt meg mert nincs annyi munka, de lehetett inkább a kirakás hátterében valami olyasmi, hogy valaki akinek nem kellett volna, látott tőlem valami furcsát kint az utcán, valaki olyan akinek messzire elér a keze a gyárban, és kirakatott? Ilyen miatt kirakhatnak valakit egy munkahelyről? Nem tudom hogy történt-e ilyen, de akár elő is fordulhatott, mondjuk valamelyikük meglátott magamba beszélni az utcán vagy ilyesmi2023. jún. 16. 03:03
1/13 anonim válasza:
Költségcsökkentés miatt bizony kirakhattak.
2/13 anonim válasza:
Menj inkább külföldre dolgozni, itthon lőttek mindennek.
3/13 anonim válasza:
látott tőlem valami furcsát kint az utcán
Mint peldaul?
4/13 anonim válasza:
3: Írja, hogy szokott magában beszélni az utcán.
5/13 anonim válasza:
Ezek a kérdések is évek óta itt vannak az oldalon. Évek óta újra és újra és újra.
6/13 anonim válasza:
Bármi miatt elküldhetnek, de nem hiszem, simán csak nem volt rád szükség valószínűleg. Nekem volt skizofrén gyanús kollégám, ő a munkahelyen is nagyon furcsa volt elég gyakran, de őt is csak azután rakták ki, hogy egyszer csak eltűnt és egy hétig senki nem érte el.
7/13 anonim válasza:
A magaban beszeles nem hiszem, h indok lenne, ha amugy jol dolgozol.
De mas, hasonlo helyzeteket el tudok kepzelni, amik miatt vegul elbocsatottak, mert, h rossz fenyt vetsz a cegre.
Nem mondod el a teljes sztorit.
8/13 A kérdező kommentje:
Vannak idegrohamaim is az utcán néha gyárban nem voltak
2023. jún. 16. 10:41
9/13 A kérdező kommentje:
Dührohamok
2023. jún. 16. 10:42
10/13 anonim válasza:
Gondoltam...
Az lehet indok, igen.
Kezeltesd, mas teruleteit is erinti az eletednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!