Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Életed legrosszabb, legkelleme...

Életed legrosszabb, legkellemetlenebb állásinterjúja?

Figyelt kérdés
Miért volt az, mi történt?

2023. jún. 15. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy webáruházhoz jelentkeztem, az lett volna a feladat, hogy feltölteni a weboldalra az árút, írni hozzá szöveget, ilyesmik.

Volt nekik fizikai boltjuk is, oda hívtak interjúra. Na ez egy iszonyat túlzsúfolt lyuk volt, roskadoztak a polcok az árútól, lépni alig lehetett. Majd a konyhába invitáltak, hogy ott le tudunk ülni. Ott meg, azon kívül, hogy az is egy szűkös helyiség volt, mosatlan edények, poharak az asztalon, mosogatóban, az asztalon morzsák, kajamaradék.

Úgy jöttem el, hogy hát ez tuti nem álmaim munkahelye.

2023. jún. 16. 10:32
 12/16 Metionin ***** válasza:
100%
Gyógyszergyár, laboros állás, 2014. Köszönés helyett azzal fogadott a hölgy, hogy "maga hány éves?" - mondtam, hogy 24 mire megkérdezte, hogy "és mikor szül?" még hirtelen arra gondoltam, hogy talán nem lát jól, mert laza 42 kilómmal nem tűntem épp terhesnek, de annyira meglepődtem, hogy sajnos még válaszoltam is, hogy egyébként jó napot kívánok, xy vagyok és nem fogok szülni, sem most sem máskor. A nő erre kivágott egy komplett előadást arról, hogy ennyi idősen már kellene szülnöm meg egyébként is ez az ország jövője, mi az, hogy nem akarok, mi értelme van így az életemnek. Nem tudom, milyen hosszúra tervezte a kioktatást, mert úgy az 5. mondata után felálltam és eljöttem.
2023. jún. 16. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Miii, #12 ezt meg se tehetnék. Burkoltan szokták megkérdezni, hol látod magad a magánéletedben 5 év múlva, meg ilyenek.

24 évesen kvára nem kell még teherbe esésre készülni, egy jó 10-15 éved még simáb van erre :D

2023. jún. 16. 14:57
 14/16 Metionin ***** válasza:
100%
13, szarnak rá, a mai napig hallom ismerősöktől, hogy rákérdeznek. Most 33 vagyok és ők is kb. kortársaim. Más helyeken nekem egyáltalán nem kérdeztek rá azóta sem.
2023. jún. 16. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugy ket honapja eltem at eletem legkinosabb allasinterjujat.

Angoltanari allasra jelentkeztem egy online iskolaba, ahonnan azonnal vissza is jeleztek, hogy szivesen latnanak egy interjun. Lebeszeltunk mindent, en viszont pont a megbeszelt idopont napjara lebetegedtem, viszont ugy voltam vele, hogy mivel online lesz a megbeszeles, nem mondom le. Na, hat ez eletem egyik legrosszabb dontesenek bozonyult. :D

Olyan szarul voltam, hogy magyarul sem tudtam volna elmondani a nevem hiba nelkul, hat elkepzelhetitek, hogy milyen szinten nyomtam le angolul az egeszet. :D Rogton tudtam, hogy nem vesznek fol, miutan ugy beszeltem vegig, mint egy ertelmi fogyatekos. De legalabb rendesek voltak, es kozoltek emailben, hogy sajnos nem tudnak alkalmazni.

Legalabb tanultam a hibambol, es ha elofordulna hasonlo eset a jovoben, akkor inkabb megkerem az interjuztatot, hogy tegyuk at a talalkat egy kesobbi idopontra, mert beteg vagyok.

2023. jún. 18. 02:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdezgette az interjúztató, hogy hol lakom és kié az ingatlan... o_O
júl. 15. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!