Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Életed legrosszabb, legkelleme...

Életed legrosszabb, legkellemetlenebb állásinterjúja?

Figyelt kérdés
Miért volt az, mi történt?

2023. jún. 15. 19:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
99%
Többünket hívtak be egy téli délutánra sötétedés után. A kivilágítatlan utcán bele is zúgtam egy árokba józanul, mert át akartam kelni a túloldalra és nem láttam. Ezután kiderült, hogy csoportos tájékoztatást tartanak. Elmondták, hogy szívatják az embert és hogy be sem lesz jelentve, stb. Tágra meredt szemekkel néztem, hogy ezt komolyan gondolták? Aztán kérték a CV-ket. Én eddig maradtam, mert nem adtam oda az enyémet és elköszöntem.
2023. jún. 15. 19:27
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Beszélgetés közben valami iszonyatosan ordenáré hangosat fingtam a leendő főnököm irodájában szemben ülve vele, de ilyen igazi rottyantóst. Az én arcomat meg az ő arcát is látnotok kellett volna reakcióként, legalábbis az övé az örökre belém égett. Amúgy az állást megkaptam, de azóta se tudom, hogy azért-e, mert ilyen még nem történt vele sem interjún, vagy miért.
2023. jún. 15. 20:02
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
diákmunka, meki, főnöknő kijött beszélni velem valahonnan, szerintem az a nő egy valódi dementor volt. egyrészt olyan volt a kézfogása, mint egy döglött hal, másrészt ahogy elkezdett beszélni, azt éreztem hogy fakul ki minden és kihűl a levegő... nem volt velem túl boldog, mert viszonylag sok gyakorlatom volt viszonylag hülye időpontokban, amiken ott kéne lennem, de néhány nap múlva írt egy smst hogy felvenne. nemet mondtam.
2023. jún. 15. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a hr es pi.csa MINDENT megkérdezett, mármint hogy tényleg mindent, olyat is, ami nem releváns, vagy amire nem lehet válaszolni, minden apró részletet akart tudni mindenről. Ilyeneket is, hogy az egyik előző helyemen milyen pozícióban volt az aki xy dolgot mondta. Minden régi munkahelyemről mindent megkérdezett. Meg mondjuk nyelvtudás nem kellett de arra is rákérdezett, pedig benne van az önéletrajzomban, mit milyen szinten beszélek, jó hogy nem tesztelte. El ks kezdtem köhögő rohamot kapni eskü, annyira frusztrált lettem. Na és rólam tudni kell, hogy nyitott vagyok és barátkozós, DE nem az első pillanattól kezdve, kell kis idő mondjuk pár nap. Ezt ő sérelmezte, ilyet szólt, hogy "annyira szeretnélek megismerni, de te nem hagyod". Kérdezte, érdekel e engem a HR terület, mondom nem (nem is ilyen pozira jelentkeztem), azt mondja, "ezt nekem hr esként fájt hallani". Feltépett régi sebeket is amiről nem tudott persze. Na aztán mondja akkor megyünk át a gépterembe tesztelni az excelt. Ja, csak egy szót sem szólt előzetesen, hogy lesz excel teszt. Nem is ment mert elég nehéz volt és utoljára gimiben használtam függvényeket. Mondtam neki hogy nem megy és ott flegmázott hogy ezen mégis mi nem megy... Felálltam és otthagytam. Aztán majdnem pánikrohamom lett az utcán csak eltereltem a figyelmemet.
2023. jún. 15. 21:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Több volt:

Volt, hogy egy távolabbi megye hasonló nevű településéhez kötöttek, holott nem kapcsolódom hozzá (Nógrádgárdony>Gárdony).

Volt, hogy hallottam, amikor bementem az "állásinterjúra", hogy "Őt meghallgatjuk, de nem férfit akarunk a területre". Ott is lettek hagyva.

Volt, hogy a "csapatba illően" homoszexuálisnak gondoltak.

Volt, hogy be akartak palizni, hogy "Jó vagyok én erre a területre" alapon bárki betérőt felvettek volna.

2023. jún. 15. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudok mondani, JYSK-nél megkérte az interjúztató, hogy adjam el neki ezt a tollat! Nekem meg semmi nem jutott az eszembe, ilyeneket mondtam hogy:

"Nem érdekli Önt ez a toll?" :)))

2023. jún. 15. 23:38
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Mikor egy tényleg ostoba liba, de az az igazi holt sötét "cégvezető" behívott interjuztatni, miközben akkora sötétségben volt... A közepén felálltam, és elköszöntem. Én.
2023. jún. 15. 23:41
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
#7 Váó! 👏👏👏
2023. jún. 15. 23:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Behívtak egy csoportos interjúra 4 másik olyan ember mellé, akik éveket éltek külföldön míg nekem akkor volt kb. középszintű a nyelvtudásom. Nagyon gáz volt.
2023. jún. 16. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elsős egyetemista voltam Pesten, egy csoporttársam mesélte hogy talált munkát amit tud csinálni az egyetem mellett is, ha érdekel akkor megadja a számom a főnöknek. Jól hangzott, érdekelt. Keresett is a főnök, megbeszéltünk egy interjút egy belvárosi irodába, nekem mint vidéki 18 évesnek ez teljesen álomszerűnek tűnt….

…amíg oda nem mentem. 😆

Addig nem hallottam az MLM-ről, így amikor kiderült hogy az “interjú” annyiból áll hogy kb vallatni próbál hogy adjam meg minél több ismerősöm telefonszámát akkor eléggé meglepődtem. Megmondtam hogy senki elérhetőségét nem adom meg az illető engedélye nélkül. Ekkor mérges lett és kb elzavart. 😂

2023. jún. 16. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!