Életed legrosszabb, legkellemetlenebb állásinterjúja?
Több volt:
Volt, hogy egy távolabbi megye hasonló nevű településéhez kötöttek, holott nem kapcsolódom hozzá (Nógrádgárdony>Gárdony).
Volt, hogy hallottam, amikor bementem az "állásinterjúra", hogy "Őt meghallgatjuk, de nem férfit akarunk a területre". Ott is lettek hagyva.
Volt, hogy a "csapatba illően" homoszexuálisnak gondoltak.
Volt, hogy be akartak palizni, hogy "Jó vagyok én erre a területre" alapon bárki betérőt felvettek volna.
Egyet tudok mondani, JYSK-nél megkérte az interjúztató, hogy adjam el neki ezt a tollat! Nekem meg semmi nem jutott az eszembe, ilyeneket mondtam hogy:
"Nem érdekli Önt ez a toll?" :)))
Elsős egyetemista voltam Pesten, egy csoporttársam mesélte hogy talált munkát amit tud csinálni az egyetem mellett is, ha érdekel akkor megadja a számom a főnöknek. Jól hangzott, érdekelt. Keresett is a főnök, megbeszéltünk egy interjút egy belvárosi irodába, nekem mint vidéki 18 évesnek ez teljesen álomszerűnek tűnt….
…amíg oda nem mentem. 😆
Addig nem hallottam az MLM-ről, így amikor kiderült hogy az “interjú” annyiból áll hogy kb vallatni próbál hogy adjam meg minél több ismerősöm telefonszámát akkor eléggé meglepődtem. Megmondtam hogy senki elérhetőségét nem adom meg az illető engedélye nélkül. Ekkor mérges lett és kb elzavart. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!