Tényleg van olyan rugalmas munkahely Magyarországon, ami megengedi, hogy munkaidőben pszichológushoz járjon a munkavállaló?
Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 18:20
11/13 anonim válasza:
Kötetlenben vagyok, elmehetek bármikor, este ledolgozom.
12/13 anonim válasza:
A szerződésem szerint kötött munkaidőben dolgoztunk, valójában a kutyát nem érdekelte, ki merre jár, amíg megvolt a feladat. A vezetőség és a dolgozók is méltóságukon alulinak érezték ezt feszegetni.
13/13 anonim válasza:
Van, főleg az újhullámos multiknál. Nálunk alapvetően törzsidős rendszer működik (tehát munkaidő eleje-vége csúsztatható valamilyen szinten), de a legtöbb egység vezetője van olyan jó fej és korrekt, hogy tűrhető szintig azt is engedi a beosztottjainak, hogy a törzsidő közben kiugorjanak 1-1.5, akár 2 órára... persze nem úgy, hogy ebből napi szintű rendszer van, vagy és nem úgy, hogy az illető ezt nem dolgozza le később a kiesett időt, hanem tojik bele...
Emlékszem, egyik volt főnököm pl. az esküvőjét szervezte néha törzsidőben (pl. ruhapróbára ment), engedték neki, mert nem ment a munka rovására. De voltam már én is fogorvosnál törzsidőben vagy csomagot átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!