Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes a hibázást mielőbb...

Érdemes a hibázást mielőbb bevallani, ugye?

Figyelt kérdés

Tegnap észrevettem, hogy egy általam pár héttel ezelőtt fordított dokumentáció pontatlanul lett lefordítva, ami jövő héten a konferencián kikerül az asztalra is és amibe a tagok bele is lapoznak. A kolléganőm aki a másik részét fordította, azt mondta, h már mindegy, mert már ki van nyomtatva, hagyjuk így - persze előtte jól megmorogta mások előtt is, hogy hogy lehetett ezt így lefordítani. Viszont ezen nincs semmiféle hivatalos pecsét, bármikor újra lehet nyomtatni. Azt gondoltam, hogy ma bemegyek a felettesemhez és szólok neki, hogy szeretnénk újra átnézni mert vannak benne pontatlanságok, amiket tegnap észrevettem.

Szerintem sokkal jobb most kapni egy esetleges lecs.szést minthogy “élesben”, valami idegen teszi szóvá.

Szerintetek?

2023. jún. 14. 06:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, úgy jobb.
2023. jún. 14. 19:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Jövő héten minden kiderül. Leültem a kolléganőmmel, hogy menjünk be szólni a hibáról. Azt mondta ne, így hagyjuk. Ő lesz bent, ő nézte át a dokumentációt. Ha engem kérdőre vonnak, akkor védekezhetek azzal, hogy igen, hibáztam, elismerem, viszont szándékoztam szólni erről, de a kolléganőm aki alá tartozik, azt mondta, h hagyjuk most ezt így és ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a hiba nagysága ugyanúgy az övé is. Nekem nem is lett volna muszáj tudnom róla, hogy ott valami nem jó, ha ő nem dörgöli az orrom alá. Szóval így vagyunk.
2023. jún. 18. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!