Hogyan kell kezelni egy dolgozót, aki túl sokat dolgozik és nem nyit a többiek felé?
Figyelt kérdés
Nem teljesítményalapú bérezés van és nem happolja el a projekteket. Túlórát sem kell fizetni. De sokan jelzik, hogy nem hagyja õket dolgozni, nem beszélget senkivel, és néha nagyokat hibázik (ami ugye a nagy számok törvénye).2023. jún. 10. 18:25
11/19 anonim válasza:
*megakadályozott és leleplezett
12/19 anonim válasza:
De már ez is egy lejárt lemez, több mint 7 éves történet:)
13/19 anonim válasza:
Már ez is baj.
Ha túl sokat dolgozik, nem hagy a másiknak az a baj.
Ha nem dolgozik semmit mert lusta az a baj.
Ha túl sokat hibázik az a baj.
Ha nem hibázik semmit mert robot az is baj.
"Ha 20-as vagyok, az a baj.
Ha 30-as vagyok, az a baj.
Ha 70-es vagyok, az is baj.
Ha 80-as vagyok - az nem lehetek -, az is baj."
14/19 anonim válasza:
Mindig minden baj, pedig elvileg felnőtt emberek...
15/19 anonim válasza:
Most akkor nem akar beszélgetni vagy nem hagy dolgozni?
Aki nem szeretne beszélni azzal nem erőltetem, gondolom ő is jobban örül neki.
Aki nem hagy dolgozni azzal megbeszélem.
16/19 anonim válasza:
Motiválni kéne őt. Meg kéne tudni mi kell neki. Ha több pénz, akkor több pénzzel.
17/19 anonim válasza:
Ha nem beszélget, az a baj. Ha beszélget, az a baj, mert a szája jár a keze helyett. Ismerős jelenség.
18/19 anonim válasza:
Ha nem hagy másokat érvényesülni, és ordas nagyokat hibázik, akkor nagy valószínűséggel ki lesz rúgva.
Nem az a baj, hogy munkamániás, hanem hogy mindent elront, amihez hozzányúl. Na, az már gáz.
19/19 anonim válasza:
18 Sajnos mellényúltál, mert a "némber" nem rontott el semmit, sőt, a még kiaknázotlan dolgokból is jól futó dolgokat kreált:DD Szóval nagyon mellényúltál-ismét:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!