Próbaidő alatt felmondanál, vagy maradnál a cégnél, ha a betanítást senki nem akarja bevállalni, majd megalázóan, mások előtt meg szégyenítően kiosztanának hangosan káromkodva, hogy szarhoz se értesz, akkor minek vagy ott ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 16:57
11/12 anonim válasza:
Az újakat szivatni, megalázni kell, egész üzem előtt hangosan ráordítva meg kell szégyeníteni, ha hibázik. Tudja meg mindenki, hogy milyen béna. Betanítás az elhadart dumával megy, mint egy Youtebe videó 2x sebességen nézve. Sírva mondjon fel az összes új dolgozó. Ez a divat a legtöbb gyárban. Állatokkal nem bánnak úgy mint a termelésen dolgozókkal.
12/12 anonim válasza:
Én mennék mint a szél. Most voltam munkanélkülin, 160 ezret kaptam, abból meg lehet élni, amíg találok normális helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!