Próbaidő alatt felmondanál, vagy maradnál a cégnél, ha a betanítást senki nem akarja bevállalni, majd megalázóan, mások előtt meg szégyenítően kiosztanának hangosan káromkodva, hogy szarhoz se értesz, akkor minek vagy ott ?
#1: „...A régi dolgozók meg a főnökkel egyetértésbe nem akarnak betanítani [...] létszám hiány van”
Zseniális HR menedzsment, de ehhez nyílván kell egy (vagy több) tulajdonos akik rábólintanak erre a módszerre :DDD
Én voltam ilyen helyen, kínszenvedés volt. 6 hónap után vége lett, de más 6 hónap alatt azért már valamit tud én azt sem tudtam hol vagyok. Senki le se szarta hogy megmutassák mit csináljak, közben basztattak hogy semmit se tudok.
Menekülj onnan, azt tudom tanácsolom.
Én nem mennék el.
Ha nem lennének legalább minimális szinten elégedettek a munkámmal, akkor felmondanának. Ha tehát nem mondanak fel, akkor akármit és akárhogyan mondanak nekem, valamennyire mégiscsak elégedettek velem. Ha a "vállalati kultúra" része a b...ogatás, akkor meg minek húzzam fel magam rajta?
Nekem bármit mondhatnak, faarccal végighallgatom, és arra gondolok, hogy a fizetésemért vagyok itt, a többi nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!