Munkatárs 5 éve és ilyet nem mond el?
Figyelt kérdés
A pasi egyébként teljesen jófej barátságos, normális embernek ismertük meg.
Mind gépkezelőként dolgoztunk együtt már 5 éve.
Egyszer mondja pénteken, hogy hétfőtől munkát vált. Ugyanitt lesz cégnél, csak más munkakörben. Nézünk mi van, miért nem mondta előbb.
Hétfőn látom a mérnökökkel, köszön, kezet fog mindenkivel. Mondja hogy lediplomázott és kezdő mérnökként folytatja.
Mindenkinek leesett az álla.
De azért mert ha 5 évig dolgozol valakikkel akkor azért azt megosztod hogy tanulsz valahol és diplomára készülsz.
2023. jún. 5. 19:49
11/15 anonim válasza:
Épp elég kemény dolog és stressz a meló mellett egyetemet végezni, akkor pont nem hiányzik hogy mások kéretlen megjegyzéseket fűzzenek ehhez a helyzethez. Lehet látványosan csodálkoznotok hogy ugyan ki viselkedett volna így, de hidd el hogy egy munkahelyen annál jobb, ha minél kevesebbet tudnak rólad, ez sokéves tapasztalat!
12/15 anonim válasza:
Én egy hároméves képzést csináltam, de én sem mondtam el. 😀 Ott is meg voltak sértődve - számomra érthetetlen módon -, amikor kiderült. Azért váltottam, mert elkezdtem az új diplomámmal dolgozni, ezt már megosztottam velük, amikor rákérdeztek a váltás okára. Miért érzed úgy, hogy neked erről tudnod kéne, h a munkatársad mit tanul?
13/15 anonim válasza:
Én gyárban elmondtam, utáltak is onnantól csomóan, beszólogattak, stb
De segaáz, eltelt 8 év, azóta 750 nettóért ülök egy szép irodában 8-15ig,mert utolsó óra már csak telefonos óra max, ők meg sokan azóta is ott műszakoznak.
14/15 anonim válasza:
Háát...értem, hogy az irigység az nem hiányzik... Mégis azt kell mondanom, nem egy nyílt ember. Pláne, ha ott normális volt a környezet.
15/15 anonim válasza:
Mért kell a munkatársaknak mindenről tudni egymás életével kapcsolatban? Én sem mondok el mindent, az én kollégáim sem számolnak be mindenről. Pedig mi tényleg jóban vagyunk, vannak közös szabadidős, munka utáni programjaink is. Mondjuk mi azt is tudjuk, ha valaki szarul érzi magát a cégnél vagy a munkakörében, de csak azért, mert köztünk ez nem tabu, nincs kibeszélés, áskálódás, senkit nem rúgtak még ki ilyenért. Nem minden munkahelyi közösség ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!