Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Feladnátok a home officet...

Feladnátok a home officet több pénzért, de állandó bejárással?

Figyelt kérdés
Kaptam egy állásajánlatot, nettó 200 ezerrel kapnék többet, mint a jelenlegi helyemen, viszont be kellene járni az irodába. Jelenleg home officeban vagyok teljesen és egész jó munkám van.
2023. máj. 30. 11:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Fizetés és távolság függő.

Nem vállalnám el mert millió nettóra nem oszt, nem szoroz.

2023. máj. 30. 14:27
 22/30 anonim ***** válasza:
20-as: 11-es válaszban leírta az összegeket
2023. máj. 30. 14:32
 23/30 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Bocsánat az offért, de ...

Én home office munkát keresek, mert elköltözünk Budapestről és a jelenlegi helyemen nem szeretnék itt maradni, de az előző helyemen nagyon bevált a home office. Privátban meg tudnád írni, hogy mivel foglalkozol? Keresem az új helyem 😊

Köszönöm!

2023. máj. 30. 14:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben én nem vállalnám.

Azt mondom, ha kellene gyűjteni valami nagyobb dologra pl. lakás/ház akkor igen, egyébként nem, főleg, hogy lakhatásra sem kell költeni.

2023. máj. 30. 15:57
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor váltanék ha azon a helyen ahol home officeban dolgozom már olyan alacsony lenne a fizu hogy gond lenne a megélhetés. Egyébként nekem többet ér a kényelem.

Ha a jelenlegi cég ahol dolgozom bejelentené hogy vége a home officenak, akkor még kevesebb bérért is továbbállnék másik helyre ahol biztosított a HO lehetőség.

2023. máj. 30. 18:19
 26/30 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nettó 200-ért megéri
2023. máj. 30. 18:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

15 évig ingáztam, én azt mondom, hogy ha kijössz a pénzedből kényelmesen, akkor ne válts. Felbecsülhetetlen, hogy nem kell utazgatni. Én napi 4 órát utaztam és még csak meg sem érte, szimplán féltettem váltani, mígnem találkoztam a párommal, aki folyamatosan sulykolta belém, hogy többet érek. És lám, helyben találtam másik állást, ahol kétszer annyit keresek és 10 perc alatt bent vagyok a munkahelyemen.

Persze ez attól is függ, mennyire vágysz a társaságra, mert nálunk is vannak olyanok, akik nem bírják a home officet, becsavarodnak egyedül, mert nagyon igénylik a munka közbeni folyamatos csicsergést a többiekkel.

2023. máj. 30. 19:59
 28/30 anonim ***** válasza:

50 perc kocsival? Azért kérdezem, mert akkor a kocsit számold bele, az nagy összeg éves szinten, sokkal jobban amortizálódik napi majd 2 órás használatban. Ha bérlet, akkor számold össze egy év alatt mennyit költesz rá.

Utcai ruháid, cipőid is jobban fognak amortizálódni, ha 10-11 órában vagy bennük. Szabadidődet is számold össze, mennyit ér az, hogy naponta 2 órával kevesebb szabadidőd van és az ingázás miatt fáradtabb vagy. Én magamon tapasztalom, hogy a HO napokon sokkal energikusabb vagyok délután, míg amikor be kell mennem, fáradt vagyok, nyűgös délutánra és simán bealszom 9-kor, míg HO napokon is kábé ugyanakkor kelek, de 11-ig fent vagyok. Pedig én csak 35-35 percet ingázom, de több idő kell az átállásra bejárós napokon, míg HO-nál, csak kikapcsolom a gépet aztán kész, már otthoni üzemmódban is vagyok. Meg engem a sok pofázás bent le tud fárasztani, szeretek beszélgetni egy jót, de amikor valakinek szómenése van, meg nem tudok kimenni a konyhába úgy gyorsan egy kávét csinálni, hogy ne tartson fel valaki, ilyenkor finoman jelzem egy pár perc után, hogy bocsi, de meeting-em van, vagy huhh határidős meló van, hogy fejezze már be. Ho-ban ez nincs, sokkal több az aktív munkaidőm.

2023. jún. 3. 09:10
 29/30 anonim ***** válasza:
Ja és utolsó vagyok, az, hogy nem állok le órákra beszélgetni azért is van, mert akkor órákkal később végeznék, tudom, hogy mások direkt csinálják, így plusz időt generálva, de én ezt nem szeretném. Heti 3 ho-m van, imádom.
2023. jún. 3. 09:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Én abban az esetben elfogadnám, ha nagy ritkán indokolt esetben lehetne home office-ban lenni (pl. ha jön a kéményseprő vagy a szerelő).
2023. aug. 1. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!