Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahely miatt stressz,...

Munkahely miatt stressz, állandó kattogás?

Figyelt kérdés

Szóval ez az első munkahelyem, és 2 hónapja kezdtem. Ez egy olyan munkahely ahol értékesíteni kell, és egy bizonyos százalékot el kell érni. Nekem eddig csak párszor volt meg, azon kívűl mindig alatta teljesítettem. Ebbe csak az idegesít, hogy a többiek is annyira rá vannak állva erre a százalékra, mintha ettől függne a cég jövője, és emiatt stresszelek én is. Plusz állandóan azon kattogok hogy hogy legyen meg meg ilyenek…kedvem sincs már emiatt menni, már gondolkozok rajta hogy keresek mást…hálistennek hétvégen nem kell dolgozni, úgyhogy most nyugodt vagyok, de már előre látom hogy vasárnap este olyan gyomoridegem lesz hogy nacsak…

Mit csináljak?

2022. okt. 15. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

"mintha ettől függne a cég jövője"

Le kell szarni, majd átmész máshova dolgozni. De egyébként is ez lenne a jobb megoldás, minthogy rámenjen az egészséged.

2022. okt. 15. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Arra a szintre elkell jutni,hogy ne idegeskedj a munka miatt.

Gondolom még fiatal vagy. A szervezeted nem fogja bírni ezt a stresszt évekig ezért egyszer majd besokall és átkattan benned,hogy telibe szard.

Engem már nem tud semmi felidegesíteni.

Mert tisztában vagyok vele,hogy nekem is vannak igényeim és nem hagyom,hogy holmi ócska cég eltapossa.

Akkor tisztelnek a munkahelyen ha elvégzed a feladatodat rendesen és látják,hogy nem stresszelsz.

Nem csak ők vannak érted hanem te is értük. Te nekik adod az energiád,tudásod,időd és ezért kapsz fizetést.

Szóval csak azt akarom mondani,hogy totálisan szard le,hogy eléred-e azt az értékesítési számot vagy nem.

Ha a szerződésedben nincs kifejezetten így leírva,hogy muszáj elérned különben nem alkalmaznak akkor ne foglalkozz vele.

Majd néha eléred, néha nem.

Munkahely van ezer..de életed egy és felesleges stresszelni ilyen semmi dolgokon.

2022. okt. 15. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
En otthagytam az ilyen ceget. Mondjuk ez az ertekesites eleg hulyeseg. Ha valaki azt mondja, hogy "Kosz, de nem.", akkor minek jatszam a retardaltat, hogy "De, Onnek ez kell, kulonben eluti a vonat a szomszed kiskutyajanak a jatekallatat." Undorito.
2022. okt. 15. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Ha valami nem oké és fojtogat adott érzés(/ek), nos ez az a pont, amikor váltani kell, ha egyre inkább távolabb áll tőled a dolog.

Sok felnőtt ezért is keseredik meg, mert betoji és nem mer lépni, felmondani és másik helyet keseredni.

Idővel pedig egyre megkeseredettebbé válik.

Fiatal vagy. Tanuld meg, ha lépned kell lépj és keresd azt az utadat, főleg ha haladni szeretnél az életben.

Az a legjobb, ha idővel megtalálod azt, amit szeretsz és önmagad legjobb oldalát, az erősebb képességeiddel pedig kitörsz a szürke életből, amibe sokan belefulladnak.

Hajrá! 😊

Mindig lesznek kihívások, csak nem mindegy, hogy plusz nyomás vagy egy olyan dolog, amit át kell törnöd célod érdekében.

Egy olyan cél, aminek van is értelme.

2022. okt. 15. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az első olyan kérdés itt gyakorin, ahol végre értelmes, pozitív és bíztató válaszok vannak. Gratulálok a válaszolóknak! És köszönöm :)
2022. okt. 15. 10:46
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
80%
Tipli mielőbb! Nem éri meg hazavágni a mellékvesédet, hidd el.
2022. okt. 19. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak hát annyi baj van hogy költözés előtt állunk a párommal úgyhogy nem kéne most felmondani…valahogy muszáj lenne kibírnom még pár hónapot, de nehéz…
2022. okt. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!