Ha az új kolléganő nem jelölt vissza favebookon, akkor ellenszeves lehetek a számára?
Oké, sokat nem beszéltünk még, de nem egyszerű úgy, hogy kb. össze van nőve az anyjával (az anyja hozta ide, és ő tanítgatja, és még a wc-re is együtt mennek).
Nekem szimpatikusnak tűnt, de úgy látszik, nem kölcsönös.
Nem feltétlenül ellenszenv.
Van, aki csak rokonokat és barátokat hajlandó visszajelölni.
Félve súgom meg, a leírásod alapján lehet, hogy az anyával közösen kezeluk a lány facebook fiókját.
Szerintem attól még egyáltalán nem kevered a magánéletet a munkával, hogy egy embert akit a munkahelyedről ismersz, bejelölsz facebookon. Gondolom egyikőtök sem munkával kapcsolatos tartalmakat fog megosztani az üzenőfalán, ami kifejezetten a munkahelyére emlékeztetné a másikat a szabadidejében.
Nekem kifejezetten unszimpatikus lenne, ha egy kollégám, akit már jó ideje ismerek visszautasítaná az ismerősnek jelölésemet.
5
Nem ismerem jó ideje, mert ő csak nemrég jött, de attól még visszajelölhetne. Én pl. azt a kolléganőmet is visszajelöltem, akivel csak köszönünk egymásnak. Mert miért ne? Nálam nagyon erős ellenszenvnek kell lennie ahhoz, hogy egy kollégámnak elutasítsam a jelölését.
Nem tudom eldönteni, hogy csak velem van baja, vagy egyszerűen rátarti...
"Nem tudom eldönteni, hogy csak velem van baja, vagy egyszerűen rátarti..."
De nem is tökmindegy? Nem jelölt vissza, és kész.
Ne sajnáld kérdező. Aki olyan béna egy munkahelyen, hogy még vécére se tud az anyja nélkül kimenni, arra nem érdemes időt/energiát pazarolni.
Helyette ismerkedj olyannal, aki már levált az anyja melleiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!