Miért ilyen minden lében kanál, pletykás az összes kollegánőm?
Figyelt kérdés
Erősen fontolgatom a munkahely váltást mert kezd tele lenni a hócipőm ezekkel a 40+ nőkkel. Egymás szemébe mosolyognak, háta mögött az összes szidja a másikat. Az új dolgozót piszkálják, valakiről azt terjesztik meleg. Dolgozni is nehéz velük mert, egyik percben jó kedvük aztán, nem fogadsz el tőlük egy rágót es már átmennek harpiába. Lehet ez ellen tenni?2023. máj. 13. 22:46
2/14 A kérdező kommentje:
Én is az vagyok :D mégsem vagyok ilyen.
2023. máj. 13. 22:48
3/14 anonim válasza:
Ahogy idősödnek egyre hülyülnek. A férfiak is..
4/14 anonim válasza:
De azért azt te is látod, hogy a nők sokkal hajlamosabbak erre. :D
Sajnos nem tudsz ezzel mit kezdeni egyébként.
5/14 anonim válasza:
Mert ilyenek az emberek kész :D
6/14 anonim válasza:
Lehet hogy szar a munka és legalább ezzel próbálják magukat jól érezni
7/14 anonim válasza:
Válts, nem is tudom, hogy tudod kibirni ilyen légkörben, ilyen emberek között napi 8+ óra. Tuti lépnék a helyedbe..
8/14 anonim válasza:
Nőmentes helyre kell menni vagy max 1 nő és kész
9/14 anonim válasza:
Nálk is ilyenek.
Én meg azt hittem diplomás értelmiségiek közt dolgozom végre megmenekültem, erre lehordja egyik a másikat a háta mögött, a másik az egyiket és fejétől vérzik amugy az egész mert leginkább a csopvez nő az ilyen, hogy mindenkiről van egy rossz velős megjegyzése, és mindenkinek terjeszt vkinek vmit valakiről aztán annak a valakinek meg másról, sem az igqzgató és helyettese sem a kollektíva nem (lenne)ilyen, leszámitva párat, de a csopvez rohasztja az egészet belülről.
Az infos srác mesélt sokat ő több helyen dolgozott már nők között es gusztustalannak tartja a nőket ahogy egymást fikázzák a hátuk mögött.
10/14 anonim válasza:
Csak jót akarnak... Meg amúgy is: nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!