Ha az egyik csoportvezető kolléganőm nekem panaszkodik,hogy ez meg az nincs jól megcsinálva a munkában.Akkor ezeket miért nekem mondja,ha tudja,hogy én vagyok az aki mindent jól csinál a munkàban?
Lehet azért, hogy te közöld a többiekkel,mert ő nem szeretné!
Vagy azért hogy te csináld meg
Mert te meghallgatod. Ennyi. Vannak emberek akik szeretnek panaszkodni és nyilván annak fognak, aki jó hallgatóság.
Ha zavar, akkor neki mondd meg!
Azért mert aztán ha majd magasabb szintre jut és valakit lecsesznek akkor majd rádfoghatja, hogy nem is ő mondta neked hanem te mondtad neki!
Vigyázz az ilyen xarkavarókkal!
Rólad meg másnak mond más dolgokat, vagy pont azt mondja el amit arra reagáltál amit ő mondott!
Mindezt azért hogy saját magáról elterelje a figyelmet és az amit ő csinál ne kerüljön szóba!
Inkább kérdezgesd meg tőle mindíg, hogy te nem igazán érted, de ő hogyan csinálná, hogy jó legyen?
Csinálj belőle egy "okoskát", ha már ennyire "mindennel is" tud foglalkozni a saját feladatai mellett!
Próbál izolálni téged a többiektől..
Sima klasszikus "social enginering"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!