Melyik az a munka, ami olyan nektek, hogy akármennyit fizethetnének, ti akkor sem csinálnátok?
Tanár
Óvónő
Ápoló
Postás
Fizikai munkák
Kozmetikus
Személy szerint semmilyen olyan munkát nem csinálnék szívesen, ami lélektelen robot munka. Eladó, gyári munkás. De a jelenlegi munkaköröm is megőrjít, mert csak ülök irodában és végzem ugyanazt a rabszolgamunkát a többiekkel.
Amit szeretek, az építési projektek. Amikor ott lehet lenni elejétől a végéig. Bár akkor is irodai munkám van, de ha akarok körbemegyek a házon, beszélek emberekkel, találkozom másokkal, százakat ismerek meg egy építkezés alatt.
Ebéd közben meg kijártunk kollégákkal, ismerősökkel kajálni a belvárosban, nézni a csajokat, stb. Ezt szívesen csinálom még kevesebb pénzért is.
#14 Nekem is nagy vízválasztó volt amikor gyári munkám volt.
Reggel kezdtem, estig voltam, diákként szerencsére csak nappali műszakban. 2x1,5 óra utazás volt. Sötétben indultam, sötétben értem haza. A pénz meg pont annyi volt, hogy hó végéig nullán kihúzzam, pedig akkor egyetemistaként minimális fogyasztásom volt.
Volt, hogy előttem érkező lelépett 5 perccel, onnantól úsztam egész nap. Alapból egy igazi lélekölő munka volt, menni kellett a gépnek, sorjázni kellett a műanyag szarokat, számolni és zsákba rakni. Az egész rohadt munkakör csak azért létezett, mert olcsóbb volt egy szar gép + ember kettőse mint egy normális gép amihez nem kell ember.
Az tett be, amikor olyanokért szóltak, hogy ne beszélgessünk, meg ne hallgassak zenét közben, enni és WC-re is csak pontban délben lehetett elmenni. Nem az volt, hogy elmész bármikor 15 percre pihenni, azt csak délben lehetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!