Ki, hogy bírja a munkahelyén végigmelózni a 8 vagy akár több órát?
Irodai munkás vagyok.
Ma itthon voltam, a kertben melóztam nagyjából 2,5 órát, azt sem egyben, hanem 1 órát majd utána kb másfelet.
Ebben volt fűnyírás, rotálás, gazolás. Olyan fáradt lettem utána, szakadt rólam a víz. Nem vagyok hozzászokva a fizikai aktivitáshoz hozzáteszem, inkább az excel táblákhoz. Igaz a nap is erősen sütött ma.
Erről jutott eszembe, hogy vajon, hogy lehetne bírni ezt heti 40 órában? Ha én gyakorlatilag mindjárt beleesek az ágyba 2,5 óra munka után, vagy én lennék férfi létemre ennyire erőtlen?
A szellemi munka, főleg a határidők miatt ugyanúgy tud stresszes lenni, de az jutott eszembe, hogy én nem bírnám ezt csinálni egész évben, szóval le a kalappal előttük, akik ebben vannak benne.
Vagy olyan ez mint a kondizás, hogy a fizikai munkához is hozzáedződik az ember?
31/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!