Mikor mondjak fel ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Későn találtam ki, hogy szeretnék egyetemre menni, nappalira, ezért pótfelvételivel fogok jelentkezni. Az elmúlt években mindig indult pótfelvételin is a szak. Augusztusban kell majd jelentkezni. Van alkalmassági vizsga is ehhez a szakhoz, amit még nem tudni, melyik nap lesz, augusztus közepén valamikor. Aznap elvileg ki is derül, hogy átmentem e. Pontjaim elvileg elegek, de az majd csak augusztus utolsó napjaiban derül ki.
Az egyetem szeptember 11-én kezdődik. A munkahelyemen egy hónapos a felmondási idő. Nem akarok idő előtt felmondani mert hátha nem vesznek fel. De elkezdeni se tudom az első héten a sulit ha pl augusztus 19. az alkalmassági.
Mikor mondjak fel?
2023. máj. 24. 10:04
1/1 anonim válasza:
Hacsak nem valami utolsó szemét munkáltatód van (amit te tudsz), akkor nem fog ragaszkodni, hogy kitöltsd a felmondási időd utolsó napjait/hetét ha úgy alakul. Ha mégis, akkor el tudsz menni betegállományba. Vagy megegyeztek, hogy az utolsó másfél hetedben neked délelőtt már óráid lesznek, csak délután fogsz tudni bemenni pár órákat dolgozni, lezárni a dolgaid, átadni a feladataid stb. Illetve ha van még időarányosan ki nem vett szabid az is tárgyalási alap (vagy ki kell adnia, vagy ki kell fizetnie). Szóval akkor mondj fel, ha már tuti, hogy felvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!