Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bárcsak nyáron ne kellene...

Bárcsak nyáron ne kellene dolgozni. Más így így érzi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van köztetek olyan, aki szintén egyetért velem abban, hogy bárcsak nyáron ne kellene dolgozni? Félreértés ne essék, szeretem a munkámat és szeretek is dolgozni, úgy szeptembertől májusig. Szerencsés vagyok, mert azt csinálhatom, amit az egyetemen tanultam, így a szakmámban vagyok. Egyedül az zavar, hogy itt a jó idő, én pedig bent vagyok a munkahelyen. Sajnos a szabadság nagyon kevés, illetve arányosan kell kivenni, így arra elég, hogy max 1 hétre elmenjek nyáron, valamint plusz 2-3 napra. Bár a hétvégéim szabadok, de ez a 2 nap annyira kevés. Még ha szombaton csinálunk is a párommal egy egész napos programot (pl.:strand) utána vasárnap hullák vagyunk, mert mindkettőnk állása számolós szellemi munka.

Nyaranta általában 1 hétre megyünk el nyaralni valahova, de az is még olyan messze van.

Ti hogy oldjátok meg, hogy nyáron több programot tudjátok csinálni?

Köszönöm a válaszokat.

22/L

2023. máj. 23. 07:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem heti 4 nap meló lenne jó, legalább lesz 3 pihenőnap.
2023. máj. 23. 10:34
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled teljesen.
2023. máj. 23. 10:38
 13/42 anonim ***** válasza:
94%
Igen és nem is fogok annyit. Bosszantó, hogy eddig meg kellett fagyni, most meg hirtelen ilyen meleg van. Ha kánikula lesz, nem fogok egésznap a munkahelyemen izzadni. Rövidebb ideig fogok dolgozni és ha megint annyi hőhullám lesz, mint tavaly, akkor nem is fogok, szerencsére megtehetem, inkább legyen kevesebb pénzem, nekem megéri.
2023. máj. 23. 11:38
 14/42 anonim ***** válasza:
11%
Afrika egyes, szegényebb részein már régen megvalósították ezt :)
2023. máj. 23. 11:41
 15/42 anonim ***** válasza:
12%
Menjél tanárnak.
2023. máj. 23. 12:18
 16/42 anonim ***** válasza:
25%
Vagy hómunkásnak.
2023. máj. 23. 12:27
 17/42 anonim ***** válasza:
9%
Ez ilyen sajnos. A felnőtt léttel együtt jár. Én 2 hetet szoktam kivenni nyáron.
2023. máj. 23. 13:46
 18/42 anonim ***** válasza:
80%
#17: Nem tudom biztosan, de állítólag az USA-ban ennyi jár egy egész évre.
2023. máj. 23. 14:19
 19/42 anonim ***** válasza:
93%

18

Az USA-ban nincs fizetett szabadság. Adható, de törvényileg nem kötelező.

2023. máj. 23. 14:22
 20/42 anonim ***** válasza:
44%
Hurrá! Akkor ott már megvalósították a "munkaalapú társadalmat", amiről itt a Fidesz csak regél. Csak azt nem értem, mi a xarnak él az ember, ha egész életében csak gályázik, és annyi öröme sincs, hogy kivegyen nyáron 2 hét fizetett szabadságot?
2023. máj. 23. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!