Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van mással is hogy egyedül...

Van mással is hogy egyedül megy haza munkából mindig?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg mindig kocsival haza tud menni mindenki sosincs olyan pl. tömegközlekedéssel vagy biciklivel menne és esetleg ugyarra, ugyanazon az útvonalon mint én. Csak én vagyok ennyire csóró... De olyan furcsa hogy meló alatt van körülöttem vagy min 20 ember aztán letelik a munkaidő és mindenki elpárolog... Másnap meg megint ott nyüzsög mindenki a semmiből?
2023. máj. 19. 22:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem futná kocsira, de busszal járok. És azért egyedül, mert a többiek másfelé laknak.
2023. máj. 20. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Fuuu egyszer volt, hogy pont ugyanarra laktam 2 idegesítő kolléganővel.

Utáltam, hogy a kötelező 8 óra után még a metrón is folytatódik a kötelező bájcsevely...

Szerencsére home-office lett (covid) és mikor már vége lett, egyikünk sem dolgozott ott.

Most, hogy eszembe juttattad a kérdéssel, újra értékelem, hogy egyedül jövök-megyek.

2023. máj. 20. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!