Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gond,ha aggódom a páromért?

Gond,ha aggódom a páromért?

Figyelt kérdés

Páromnak tegnap reggel a szájpadlásán kijött egy kb 2 ujjnyi vastag duzzanat. Panaszkodik, hogy fáj neki ha nyel vagy eszik. Beszélni is alig tud. Ma még szabadságon van, de holnap már mennie kell dolgoznia.

Mivel építőiparban van, így rengeteg port nyel le, 12 órákat lenyom és nem lesz ideje gyógyszereket bevenni vagy el is felejti bevenni.

Ezért azt mondtam neki hogy a háziorvossal írassa ki magát a hétre táppénzre. Itthon jobban tudna gyógyulni szerintem.

De ő holnap be akar menni dolgozni azért hogy a főnökének elmondja mi a baja és azt hiszi az majd haza fogja küldeni a munkából.

Szerintem nem fogja hazaküldeni és félek hogy még baja lesz a sok portól. Mit tegyen? Kiírják táppénzre emiatt?

Tényleg nem szép a duzzanata, fáj neki csak pépeset bír enni. Attól fél a munkahelye nem hiszi el, hogy nincs jól. Mintha direkt húzni akarná a szabikat. Sajnos szabit nem hosszabíthat.

2023. máj. 18. 12:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
virus, amire antibiotikumot fognak irni...nem azon kell agyalni, hogy mi fognak majd hinni, hanem ha elmegy dolgozni, őszintén elmondja, hogy nincs jól és elmenne az orvoshoz, mikor elmegy akkor felirják neki a gyógyszert, és lábon tud dolozni, nem fekvőbeteg lesz...ennyi..
2023. máj. 18. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!