Mi a véleményetek arról, hogy a nagy cégek már mind kezdik, vagy megszüntették az otthoni munkavégzést és előreláthatóan a home office, mint olyan, véget fog mindenhol érni?
"Tökéletesen elvagyunk otthonról."
Mi is ellennénk. ha hagynák!! télen 15 fokban ücsörögtünl mert le volt tiltva a fűtés még a vízforralót is elvették.... melegegő takarókat osztottak mint egy hajléktalanszálln!!
de a HO az fel se merült. Mert CSAK.
Nálunk se engedik a home officet, pedig jó lenne
Józsi voltam 32 éves kőműves
"előreláthatóan a home office, mint olyan, véget fog mindenhol érni?"
Ezt a baromságot meg honnan szedted? :) azért mert a selejt cég ahol dolgozol visszavezeti ez még nem általános tendencia a valamirevaló helyeknél.
Oké, az én szutykos cégem az Amazon alkalmazotti számával nem veszi fel a versenyt, de a Twittert kenterbe veri ismertség, történelem és méret szempontjából:D De az Amazon alapításakor is már majdnem egy évszázados volt...
(Amazon alkalmazottak száma: 1.5 m
Twitter: 2300
én cégem: 280.000)
Osztán mégsem nyomatják az irodai munkát, sőt, az alkalmazottak kétharmada el se férne az irodában, ha mindenkinek be kéne mennie.
"Twitter, Amazon mind-mind visszavezették"
2 tengeren túli céget említettél ahol az Amazon részlegesen vezette vissza a home officet a Twitternek pedig teljesen új vezetősége lett akiknek az on-site munkavégzés a rögeszméje.
Ebből messzemenő következtetést levonni és ok-okozati kapcsolatba hozni hogy minden cég vissza fogja vezetni a home officet hát hogy is fejezzem ki magamat. Nem szeretnélek megsérteni de enyhén szólva mentális retardációra vagy enyhe értelmi fogyatékosságra utal.
En például azért tiltottam be a HO-t, mert amikor HO volt, nem volt senki az irodában, így nem tudtam részegen senki fejét leordítani. Teamsen ordibálni mégse ugyanaz. Aztán arra a döntésre jutottam, hogy betiltom a HO-t, hogy ez ne legyen akadály. Különösen Balázskával szeretek kiabálni, így őt szabadságra se engedem. Munkaidőben gyk-zni is csak azért engedem, hogy jót mulassak a kérdésein 🤣
Balázska BT vezérigazgatója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!