Mi a véleményetek arról, hogy a nagy cégek már mind kezdik, vagy megszüntették az otthoni munkavégzést és előreláthatóan a home office, mint olyan, véget fog mindenhol érni?
"gonosz alkoholista főnöke feltehetőleg esténként arra gondolva csapja ki, "
az, akiről te beszélsz, az évtizedek óta csak álmodik arról hogy bármire is kicsapja, maradjunk ennyiben. annak akiről te beszélsz, annak már egyetlen dolog megy, az üveg emeletése.
MERT 10ből 9 hely ilyen és nem járhatok fél évente új helyre hátha az lesz az az 1 a 10ből ami nem ilyen...
ez a sokadik munkahelyem mind egy nagy szar volt mind. és mindet azért hagytam ott hátha az új jobb lesz. és nem lett.
most innen is menjek? minek? hogy újabb szarba kerüljek?
Hááááát jóóóó
Szerintem ha mindenki szembejön az autópályán, azért el lehet gondolkodni...
Mondjuk én könnyen beszélek, korrekt főnökeim voltak és 3 éve egyáltalán nem elvárás az irodába járás..
Milyen területen dolgozol?
"Milyen területen dolgozol?"
Írtam. Államig közszféra. na itt nézd meg a HO-t. egy nap se senkinek.
még a hatalmas covid alatt se kaptunk 1 napot se.
28 jah....
Ha államiról államira mész, ne csodálkozz:D Keress valami normális (szabadpiaci) helyet.
De mindenesetre ne tegéyl úgy, mintha minden cég szar lenne csak azért, mert államiban voltál eddig és gyakorlatilag a többségről nincs is tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!