Ha felakarok mondani akkor főnöknek kell jelezni?
Annak mondasz fel, aki a munkáltatói jogkört gyakorolja. Rajta van a munka szerződéseden. Írásban nyújtsd be. Indokolni nem kell. Evvel, meg evvel a dátummal felmondok, xy. Ennyi.
Az ilyen 8 általánosos, ugribugri művezetőkkel nem kell foglalkozni.
Írsz egy egyoldalú (szándék)nyilatkozatot. Ez esetben felmondás.
2 példányban legalább. A munkáltatói jogkör gyakorlójával aláíratod mindkettőt, és aláírod te is. Dátum legyen rajta!
Egyik példányt elteszed, ne tudjanak beszo_patni. De azt tudd, hogy a felmondási idő letöltésére kötelezHET a munkaadó. De megteheti azt is, hogy aznap végetvet a kapcsolatoknak, és másnaptól munkanélküli vagy.
Attól függ hol dolgozol.
A főnöködnek kell jelezni.
Aztán ő szól a HR nek.
Ott megcsinálják a kilèpő papírod.
Aláíratnak veled pár papírt a kilèpès miatt. Futólag olvasd azèrt át ,nehogy levonjanak valami bánatpènzt vagy felszerelèst ilyesmit.
Aztán a pènzed 10 napon belül ki kène hogy utalják.
Postán kiküldik a tb kiskönyved meg pár papírt ami talán fontos lehet egy másik munkahelyen.
Ennyi.
Majd morcos fejet vág mindenki ,mert hogy mered otthagcni a cèget. :-D De ezzel ne foglalkozz.
Ha pedig napi bejelentős vagy külsős vagy egy cègnèl akkor kb egy telefonból megoldod ès ennyi. Le se szarják kb.
Èn már rengeteg munkahelyen dolgoztam ,rengeteg f,fej kollègám ès főnököm volt. Nem maradtam benne a pangó rosszba sose ,inkább kerestem valami mást ami jobb lesz.
(Több kevesebb sikerrel ,de megpróbáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!