Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Manapság miért nem jeleznek...

Manapság miért nem jeleznek vissza a munkáltotók a jelentkezéssel?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja jelenleg munkanélküli vagyok. Próbálok egy újabb munkát szerezni. Rengeteg önéletrajzot elküldtem, mások szerint jól néz ki szóval nem az önéletrajzal lehet a gond. A probléma az hogy egyik munka sem jelez vissza semmit egyáltalán hogy ‘köszi nem téged keresünk’ és társai. Én viszonylag még pályakezdő vagyok nagyjából egy év tapasztalattal. Arra sem méltatnak hogy elutasítsanak a jelentkezésemmel. Ez csak szerintem nyomasztó és idegesítő?

Egyáltalán miért hirdetnek ha egy mukkot nem szólnak az egészről?

2023. máj. 10. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azokat várd inkább, ahol keresnek. Minél több helyre küldöd el annál jobban növeled az esélyed.. Multiknál olyan 1-2 hét az átfutási idő, önkormányzati/állami helyen több is lehet..
2023. máj. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!