Miért érdeke egy cégnek ha nem kér önéletrajzot?
Figyelt kérdés
Hello! A napokban belefutottam egy állásba a Professionon ahová így lehet jelentkezni: "JELENTKEZÉS CV NÉLKÜL"
Egy nem kis cégről van szó és nem betanított munka. És nagyon jók az értékelések a helyről a google-n. Szóval nem értem miért van ilyen alacsonyan a léc? Az önéletrajz már alap manapság és segít a munkaadónak a szűrésben. Nem értem, ez nekik miért jó?
2023. febr. 15. 18:29
1/13 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már ezt ott, azon az oldalon. Szerintem mindegy nekik, csak legyen már valaki jelentkező alapon gonndolkodnak.
2/13 anonim válasza:
Azért van a próbaidő, hogy megmérettess.
3/13 anonim válasza:
Ahol most vagyok, ott sem kértek önéletrajzot tőlem. Csak egy elbeszélgetés volt a terület vezetőjével. Mondjuk ők hívtak oda.
4/13 anonim válasza:
Eleg nagy multinal dolgozok, es az se erdekelte hogy megvane a 8 altalanos.
Eltudom a melot vegezni, ez ami erdekelte oket.
5/13 anonim válasza:
én a húsfeldolgozóban voltam így, és azért mert robotot kerestek alja munkára kevés pénzért. két hónapig csináltam
6/13 anonim válasza:
Most már nehezen találnak munkást. Tartanak attól, hogy az önéletrajz megírása miatt sokan akadályokba ütköznek és nem jelentkeznek.
Gyári munkánál már a tesztírástól is eltekintünk. Az Audinál direktben (szalagmunka) sem maradnak az emberek.
7/13 anonim válasza:
Tehát az írás-olvasás-számolás tudása sem lényeg, így jöhetnek a bevándorlók azon területekre:DDD
8/13 anonim válasza:
Tolem se kertek bar en szemelyesen jelentkeztem. 2 fizetett probanap utan fel is vettek. Itt nem szeretnek ilyesmivel szrakodni. Inkabb ismeroseinek szol mindenki akikben bizik ha kell uj ember. Igy kb mindenki hasonlo ember es jol kijovunk egymassal
9/13 anonim válasza:
MLM munkára akartak beszervezni és ott sem kértek semmit. Felhívtak, hogy aktuális e nálam az álláskeresés, az volt, behívtak egy interjúra, annyit kérdeztek, érettségim van e. De nem fogadtam el nem vagyok ilyen tukmálós átverős típus :D
10/13 A kérdező kommentje:
Ez egy pékség egyébként, eladó pozícióban. Felhívtak interjúra, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.
2023. febr. 20. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!