Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért érdeke egy cégnek ha...

Miért érdeke egy cégnek ha nem kér önéletrajzot?

Figyelt kérdés

Hello! A napokban belefutottam egy állásba a Professionon ahová így lehet jelentkezni: "JELENTKEZÉS CV NÉLKÜL"

Egy nem kis cégről van szó és nem betanított munka. És nagyon jók az értékelések a helyről a google-n. Szóval nem értem miért van ilyen alacsonyan a léc? Az önéletrajz már alap manapság és segít a munkaadónak a szűrésben. Nem értem, ez nekik miért jó?

2023. febr. 15. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor láttam és sajnos elég sok helyen boltokban-üzletben, hogy megszüntették a pénztárosokat és 1-2 kölyök idomítja a vevőket a robotkassza használatára...kevés sikerrel...én is ledobtam a cuccot és átmentem a másik boltba vásárolni..., ilyesmihez önéletrajz tényleg nem kell, de ennyi feladatra a tulajok beállíthatnák asszonykáikat is, akiknek fizetni se kellene:DDD
2023. febr. 21. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert betanított munkára eléggé értelmetlen önéletrajzot kérni. Max feltesznek pár kérdést, és ha nem vagy nagyon gáz, akkor maradhatsz próbaidőre. Ha bejársz dolgozni, nem rántasz kést a munkahelyeden és több hasznot hozol, mint amennyibe kerülsz, akkor maradhatsz.
2023. febr. 25. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Erre azt tudom mondani, amilyen a mosdó, olyan a törülköző
2023. febr. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!