Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Másnak is ennyire nehezére...

Másnak is ennyire nehezére esik dolgozni?

Figyelt kérdés
Van egy időszakos munkám, évente 2 hónap. Már most a hátam közepére se kívánom, ha csak rágondolok már elfog a viszolygás. Nem kedvelem a kollégákat, sem a munkatevékenységet, de a pénzre rászorulok, így az nem opció, hogy lemondjam. Más is van ezzel így, hogy fogat összeszorítva megy el dolgozni?

2023. máj. 7. 14:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
10: Talán több hasznosat kapnál, ha érthetőbben kérdeznél.
2023. máj. 7. 17:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Okoska, nem teljesen mindegy, hogy ki MENNYIT dolgozik? A kérdés nem erre irányult, még mindig nem tudtál hasznost választ adni. Várom a tippeket.
2023. máj. 7. 17:33
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
12, nem, nem mindegy. Mert ha összesen 2 hónapot kell dolgoznod, és még azért is nyavalyogsz, akkor szégyelld magad, szánalmas vagy. 2 hónap az évedből, más meg mind a 12-ot vegig nyomja. Neked az a bajod, hogy nem illesz a társadalomba, ezért ennyire elviselhetetlen neked a munka, mert nem tudod, hogy működik az élet.
2023. máj. 7. 18:07
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Utálok dolgozni.
2023. máj. 7. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:

13-as Remélem jól esett kitölteni a mérged.

14-es köszi a hasznos választ.

2023. máj. 7. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

Fuuu ha bele gondolok hogy menni kell...

Nekem meg kéne gazdagodnom mert ez az alap séma nem való ide számomra...

Dolgozz 65 éves korodig,lakás meg autó fele buktad,saját gyereked làtod hetente egyszer,fizess milliókat egy nőnek hogy tudjon pasizni belőle...

Aztán fizesd ki a hiteles és halj meg...

2023. máj. 7. 22:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Régebben nagyon szerettem a munkám, voltak céljaim vágyaim. Aztán 2020-ban bekerültem egy csapatba, egy toxikus, pozíció féltő, hisztis, rosszindulatú csapatba. 2 évet töltöttem itt, kivette belőlem az összes motivációt, elvette a céljaimat. Azóta csak lézengek, nem találom a helyem, már a harmadik munkahelyem akartam próbaidő alatt otthagyni, csak az a baj, nem volt mire cserélni.

Meglátják az önéletrajzom és már szóba sem állnak velem. Utálom ezt az egészet.

2023. máj. 8. 12:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom 17-es, remélem megtalálod a helyed. :-((
2023. máj. 8. 14:02
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Köszönöm.

Kívánok Neked én is minden jót, legyen úgy ahogy Neked a legjobb!

Sajnos nem egyszerű.

2023. máj. 8. 16:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Lassan lerokkanok a fizikai munkától, pedig még csak 40 körül vagyok :(
2023. máj. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!