Másnak is ennyire nehezére esik dolgozni?
Figyelt kérdés
Van egy időszakos munkám, évente 2 hónap. Már most a hátam közepére se kívánom, ha csak rágondolok már elfog a viszolygás. Nem kedvelem a kollégákat, sem a munkatevékenységet, de a pénzre rászorulok, így az nem opció, hogy lemondjam. Más is van ezzel így, hogy fogat összeszorítva megy el dolgozni?2023. máj. 7. 14:01
1/22 anonim válasza:
Mivan? Tehát egész évben ket hónapot dolgozol vagy a munkadon felül még abban a két hónapban mást is dolgozol?
2/22 anonim válasza:
Nem. Szeretem a munkámat, szeretem a hétfőket is.
4/22 anonim válasza:
Tehát egész évben csak ezt a két hónapot dolgozod?
5/22 anonim válasza:
Sehol nem írta, hogy 2 hónapot dolgozik egy évben. Az időszakos munka tart 2 hónapig.
6/22 anonim válasza:
Nem a közmunka szokott ilyen lenni, hogy egy évben 2-3 hónapot dolgozhat az aki erre szorul? Ha a kérdező a közmunkára gondolt akkor azt megértem hogy nem szereti, ettől függetlenül vannak a szerencsések akik szeretik amit csinálnak. Ha olyat csinálhatsz amit egyébként is szeretsz, és még ezért pénzt is kapsz az a legjobb
7/22 anonim válasza:
hmm.. az érzés mikor azért szavaz le valaki, mert nem vagyok egy kiégett lúzer mint a kérdező.
8/22 anonim válasza:
5: Oké, de ez az össz munka, amit dolgozik egy évben? Vagy ezenkívül az év többi részében van más munkája? Vagy egész évben van más munkája, és az időszakos munka mellett azt is végeznie kell?
Féloldalas a kérdés, egyértelműbben kellene megfogalmaznia, több infóval, hogy érdemi választ tudjunk adni.
9/22 anonim válasza:
Előfordul de nem szoktam visszamenni olyan helyre ami nem tetszett és keresek jobbat.
10/22 A kérdező kommentje:
9-es Köszönöm az egyetlen hasznos választ.
2023. máj. 7. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!