Hogyan érjem el hogy ez a cég töröljön az adatbázisából és ne keressen többet?
Az egyetemem által rendezett állásbörzén megadtam a telefonszámom egy szimpatikusnak hangzó munkára, őszintén nem is emlékszem hogy a férfi említette volna-e a cég nevét, ez kellett volna hogy legyen az első red flag.
De mivel nekem eléggé szükségem van egy mellékállásra, nem gondoltam túl, elmentem a felvételi beszélgetésre.
Minden okés volt, még jót is beszélgettem a főnökkel, miután elköszöntem, rákerestem a cégre és ott jött a pofára esés... egy mlm-es cégnek adtam meg minden infómat és beleegyeztem hogy majd kereshetnek a további lépésekkel kapcsolatban. Ma este már jött is az első email 🫤
Nem vagyok büszke magamra, de naiv 19 éves létemre simán beetettek a barátságos "itt mindenki tegezi a másikat" dumával, az gyors előrelépési lehetőséggel és minden egyéb mással.
Mi ilyenkor a teendő? Egyszerűen töröljem az email-eket? Ha hívnak gondoltam hogy mondom már találtam mást, köszönöm, de nem tudom az ilyenek mennyire rámenősek. Legyek egy kicsit agresszívabban elutasító?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!