Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell törölni magam a...

Hogy kell törölni magam a munkaügyi központ adatbázisából?

Figyelt kérdés
Szeretném a regisztráltságomat megszűntetni náluk, de azon a felületen ahol az elektronikus kapcsolattartást lehet intézni, ott nem találok ilyen opciót. Hol lehet ezt intézni? Lehetőség szerint nem szeretnék személyesen intézkedni, ha már van rá opció akkor online intézném.

2023. máj. 3. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nyomd meg a C-t! xD
2023. máj. 3. 15:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Marhára humoros vagy...
2023. máj. 3. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha eléred őket ePapíron, akkor írd meg nekik, hogy töröljenek a nyilvántartásukból, mint álláskereső. Megadod hozzá az adataidat. Ennyi.

Én nem ePapíron intéztem (akkor még nem volt ilyen lehetőség), hanem megírtam kockás papírra, majd feladtam postán.

[link]

2023. máj. 3. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálnod, csak kihagyod a legközelebbi lejelentkezést, és akkor törölnek ők.
2023. máj. 3. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
#3-as válaszoló! Köszönöm. Ebben az esetben küldenek bármi válaszlevelet postán vagy csak szimplán törölnek?
2023. máj. 3. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem küldtek semmit, kötelesek eleget tenni a kérésednek. Bízzál benne, hogy jól végzik a kötelességüket. Ennyi.
2023. máj. 5. 05:09
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha közben elhelyezkedtél, akkor automatikusan törölnek szerintem.
2023. máj. 5. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ha közben elhelyezkedtél, akkor automatikusan törölnek szerintem."

Nem tudják, hogy elhelyezkedett. Ahhoz jelezni kellene nekik, hogy ilyen történt.

2023. máj. 6. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!