Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért néz rám úgy, mint a...

Miért néz rám úgy, mint a véres rongyra?

Figyelt kérdés
Van egy férfi munkatársam, akivel egyszer váltottunk mindössze pár mondatot, akkor is kicsit bunkónak éreztem, amúgy sosem beszélünk, nem igazán ismerjük egymást. Valahogy egyáltalán nem nyit felém, úgy látom, mintha valamiért nem kedvelne, úgy néz rám, mint a véres rongyra. De ez a fura, hogy faarccal néz sokszor, aztán mikor észreveszem és ráköszönök, van, hogy vissza se köszön, csak bámul tovább. Nem tudom, mi baja, nem is ismer, de már annyira idegesít, az is ha meglátom… Egyik kolléga sem ilyen fura. Mi baja lehet?
2023. máj. 5. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenek vannak amúgy, én is nehezen hittem el először, hogy előítélet alapján vannak, akik ténylegesen képesek ismeretlenül utálni másokat, az ilyenek kettyósak, próbáld ignorálni. Ráadásul ha ekkora tahó, hogy még visszaköszönni se képes, pláne nézd levegőnek.
2023. máj. 5. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Mondd csak...neked nincs szád az orrod alatt, hogy ezt tőle kérdezd meg verbális kommunikáció útján?
2023. máj. 5. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:

2# de van, de mivel nem szoktunk beszélni, nem fogok odaállítani nyilván hozzá. Meg nem is hiszem, hogy nekem kellene, mivel nem tettem semmit.

Amúgy meg nem kell bunkózni, a válaszodra semmi szükség nem volt.

2023. máj. 5. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mellre szívni. Lehet, hogy emlékezteted egy olyan exére, ahol kellemetlenül ért véget a kapcsolat. Vagy egy hozzád külsőleg hasonló nő átverte őt. [De ezt csak gondolom, és nem tudom...]
2023. máj. 5. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

A, Lehet kedvel, de nem tudja kifejezni ezt;

B, Lehet szocializációs hátrányai vannak, így nem tud veled mit kezdeni.

Ismerős ez a helyzet...

2023. máj. 5. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:

5# az a fura, hogy másokkal meg normálisan beszélget, nem hallottam róla semmi rosszat, nekem úgy tűnik, mintha csak velem lenne ennyire távolságtartó. Ez amúgy még nem is lenne baj, de azzal nem tudok mit kezdeni, hogy úgy néz rám, mint aki még nem látott fehér embert, köszönni meg alig akar. Ezért idegesít.

A kedveléshez is szerintem ismernie kellene, de így nem hiszem, hogy ez áll a háttérben.

Lehet, hogy egyszerűen nem vagyok szimpatikus neki, ami a viselkedése miatt kölcsönös, de én nem nézek rá hülyén.

2023. máj. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!