Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lennél ha újrakezdenéd...

Mi lennél ha újrakezdenéd gyerekként és szüleid támogatnának?

Figyelt kérdés
milyen munkát végeznél,ha újrakezdenéd az életed,volt- e esetleg egy álmod,célod amit nem értél el.és ha a szüleid abba az irányba tereltek volna,segítettek volna. férjem profi focista akart lenni( abbahagyta), vagy építészmérnök,én szinkronszínész,vagy színházban. farsangon ha felléptünk mindig jól éreztem magam,dehát ennyi jutott.esetleg még gyógypedagógus. dehát nekünk sosem volt pénzünk továbbtanulásra.
2023. máj. 4. 10:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
86%
HR-es lennék, esetleg igazgató.
2023. máj. 4. 10:04
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Pszichológus
2023. máj. 4. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

Színésznò vagy pszichológus akartam lenni 8.ban.

Ma már látom hogy ez rengeteg önmarketing önreklámozói munkávak járna ahhoz meg semmi kedvem. Még egy sima fodrásznak műkörmösnek is rengeteget kell promotalni meg instázni az ügyfelekért nemhigy egy színésznek hogy valamivel állandóan ki kell tűnnie és fenntartani.magán a figyelmet.

A pszichológusok meg hülyékkel foglalkoznak, azoktól meg viszolygok, 14 évesen ebbe bele se gondoltam még.

De anyáék tanulmányokban támogattak és ha tanfolyamot akartam abban is ha fősulit abban is.

A táncos pályára is kerültem, minden közül eddig az fizetett a legjobban is és azzal volt a legjobban szocializált életem is eddig. Amikor a munka a hobby is és a buki is minden nap. Ha ezt tudtam volna előre, már 20 alatt elkezdtem volna tanulni a rúdtáncot, meg mindent ami kapcsolódik, az is egy színészet főleg ha előadásokat is kell tartani, önbizalmilag pedig nagyon tápláló. A szüleimtől kapott normák és értékrend miatt el se züllöttem soha, nem lettem sem pr.sti, sem alkoholista drogos sem.

Szinte dől a pénz és a kapcsolatrendszerek, nyelvtanulás külföldön, és a boldogság is ezzel megvan. Mindenképpen fiatalon jó kezdeni.

Így meg elég amatőr szinteket éltem csak meg hogy későn kezdtem el, különösebb háttértudás nélkül de így is megvolt simán a havi 2-3000 euro évekkel ezelőtt. Es mellette megvan persze a diploma is.

Ez lett volna egy A terv ha visszamehetnék.

A B terv pedig már rég nagylányom lenne ha anyáék miatt nem kellett volna 18 évesen abortuszra mennem.és nem 30 felett kéne vacakolni egy kisgyerekkel még.

Saját bőrömön tapasztalaom azt hiába preferált hogy kesőn szüljünk, sokkal több az energia 20 évesen, sokkal jobban fog olyankor még az agy is azaz tanulni is szinte öröm, es ez az energia tanuláskedv ragad a gyerekre is valahol közelebb van igy a 2 generáció mint 30 felett 40 körül szülni és bajlódni pár évessel idősen sulikat kijárva a munka is leszív és sokkal több energia kell már idősen saját magunkra a saját egészségünkért is ami gyerek mellett szinte kivitelezhetetlen. Egyenes az út a lerobbanásig idősen kisgyerekkel.

Szóval ha 18 évesen szültem volna, 38 évesen már sinen lenne a gyerek,pályára állítva és némileg leválva anya szoknyájáról, és élhetném a 2.fiatalkorom esetleg vele is mehetnék bulizni is ha nem szégyell:D

Szóval én ott rontottam el hogy nem tudtam előre hogy a táncban mennyi pénz van és élet, a szüleim meg ott hogy abortuszra erőszakoltak be 18 évesen(holott komoly eljegyzéses,együttélős kapcsolatban voltam csak épp még tanuló)

2023. máj. 4. 10:31
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Allatorvos. Semmit se csinálni. Bevállalsz néhány állattartó telepet azt igazából otthon ülsz és néhány papírt megírsz és bezsebeled a nagy lóvét.
2023. máj. 4. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Engem mindig támogattak a szüleim, de amit most csinálok, az kb. 20 éves koromban lett az álmom, előtte nem is volt ilyen szakma, hogy is vágyhattam volna rá? Viszont ha újrakezdhetném, számtech-programozás irányába indulnék el. Sajnos a mi időnkben nem mondta senki, hogy ezt kéne tanulni, akkor még nem is volt számítógépünk, az iskolában sem volt rendes számtech óra. Jó nagy szívás, most meg már öreg vagyok ehhez.
2023. máj. 4. 10:45
 6/11 Metionin ***** válasza:
82%
Állatorvos. Az volt az álmom de nem tudtak a szüleim fővárosi továbbtanulást finanszírozni.
2023. máj. 4. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Valami zenész. Tanultam gyerekkoromban, de nem vettem komolyan, pedig állítólag tehetséges voltam. Ha újra kezdhetném, akkor komolyan venném a gyakorlást.
2023. máj. 4. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Zenetanár.
2023. máj. 4. 17:00
 9/11 anonim válasza:
Építészmérnök, tájépítész. Bár ez nem a szüleim támogatottságán múlt, ők mindig támogattak. Csak nem az álmom felé léptem 13 évesen. Mostmár pedig mindegy, keresünk új álmot. :)
2023. máj. 5. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Metionin, de gondolom a téma még mindig érdekel.
márc. 15. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!