Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldre kimenni hentesnek?

Külföldre kimenni hentesnek?

Figyelt kérdés

43 éves férfi vagyok, eredeti szakmám szerint hentes.

12 évig dolgoztam a szakmában, áruházakban (pult mögött). Kiszeretnék menni dolgozni külföldre, szalag mellé. 10 éve nem mozgok a szakmában (másfél éve voltam utoljára pult mögött, 1 évig).

Értek hozzá és szeretem is a szakmámat. Azért írok, hogy megkérdezzem, ha esetleg kimennék külföldre, nem lenne nehéz belerázódnom a szalag mellé?

Mivel ez nem pult mögötti munka, gondolom sokkal gyorsabbnak kell lenni.

Ez hátrányt jelenthet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 25. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon megterhelő fizikai munka! Ezzel biztosan tisztában vagy, azonban a külföldről érkező dolgozókat fokozottan kihasználják. Hosszabb, gyakran 14-16 órás munkaidő és hentes munka is tág fogalom sok helyen, tehát összetettebb munkakör. Hosszú távon nehéz csinálni, szóval óvatosan, kérdezz rá mindenre!
2015. febr. 26. 16:25
 2/2 anonim válasza:
Valoban nehez munka foleg, ha szalag mellett vagy,de legalabb jol megfizetik kint.Egy baratom Hollandiaba ment ki es eleg jol keres vele plussz normalisak a kollegak.Ha gondood megkerdezhetem hol van pontosan,
2016. nov. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!