Mikor menjek ki külföldre? A suli után egyből, vagy miután letettem az érettségit és a nyelvvizsgát?
Mindenképp érettségi és nyelvvizsga után. Akármi történik legyen ez a két papír a kezedben.
Kint kell a biztos nyelvtudás, legyen meg a papír a kezedben.
A "szakmával" nem sokra mégy, nyelvtudás - méghozzá igen jó - szükséges ahhoz, hogy valami esélyed legyen munkát kapni. Ugyanis külföldön nem arra vár mindenki, hogy alkalmazhasson valakit MO-ról, a legtöbb munkára van otthoni ember is elég.
Mellesleg a felszolgáló nem igazán nagy szám, mint szakma, a Gundelt meg nem ismeri senki MO-on kivül.
Azért egy olyan felszolgálóval nem sokra mennek, aki nem érti, hogy mit mond a vendég...
A nyelvtudás alapvetö dolog, jó nyelvtudással, de felszolgálói végzettség nélkül van esély arra, hogy felvegyenek valakit, fordítva semmi.
én is külföldre akarok menni, szerintem érdemesebb érettségi és nyelvvizsga után kimenni
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!