Ugye nem követtem el semmi rosszat?
Szerintem sem tettél rosszat, innentől a kolléganődön áll, hogy viszonyul a pletykás munkatárshoz. Ha a pletykás megint betalál téged, hogy kibeszélje a másik kolléganőt, én lehet jelezném, hogy "figyu,engem hagyj ki ebből, ha bajod van a csajszival,ezt neki mondjad, köszi". Nagyon kellemetlen egy ilyen pozícióba szorulni.
Én is hasonló szituban vagyok, csak itt egy csapat van konkrétan egy ember ellen. Én mindenkit kedvelek, és nem akarok egyik oldalhoz se csapódni, úgyhogy mikor jönnének hozzám ventilálni, már finoman leállítom őket az elején, hogy ez nem az én problémám, oldják meg egymás között. Én dolgozni járok ide,nem drámázni. Hála istennek veszik a lapot. Amit egymásról mondtak,azt nem is adtam tovább senkinek,mert annyira nem akarok a része lenni ennek a katyvasznak.
És mi volt az a brutális pletyka, elmondanád? (Becsszóra nem mondjuk tovább)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!