Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ugye nem követtem el semmi...

Ugye nem követtem el semmi rosszat?

Figyelt kérdés
Van egy kolleganőm munkahelyen akit nagyon szeretek. Egy másik kolleganőm akit szintén kedvelek, kibeszélte őt a háta mögött. Én elmondtam a hölgynek, hogy vigyázzon mert pletykálnak róla és kibeszélik, de kértem a diszkrécióját. Ugye nem követtem el semmi rosszat? Csak jeleztem neki, miket mondanak róla a háta mögött, hogy ne bízzon annyira az emberekben
2023. máj. 2. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted, különben még be is támadhat kettőtök közé aki mondta, hogy márpedig neked mondta és te is tudod. Így megelőztél egy konfliktust. Az meg hogy ő hogy reagál ezután már másik dolog, de rendszert ne csinálj belőle, mert ha túlzásba viszed megbízhatatlannak fog nézni még az is akinek elmondtad.
2023. máj. 2. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. máj. 2. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Majd kiderül később, a hölgy miként reagál a kibeszélésre.
2023. máj. 2. 22:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Elmondtad azt is, hogy ki pletykál róla?
2023. máj. 2. 22:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de az se korrekt hogy ő kibeszél mást. Megmondom neki, hogy mindkettőjüket kedvelem és nem akartam semmi ilyen pletykát
2023. máj. 2. 22:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudja a kolleganőm ki pletykált.
2023. máj. 2. 23:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha a pletyka több emberhez eljutott volna, veszêlybe került volna a kolleganőm munkája
2023. máj. 2. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Okés a lépés, szerintem óvatosabb lesz. Viszont ez kétélű, mert lehet, hogy tőled is tartani fog, mert te meg mindent meghallasz, vagy véletlenül kihallgatsz.
2023. máj. 3. 05:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem tettél rosszat, innentől a kolléganődön áll, hogy viszonyul a pletykás munkatárshoz. Ha a pletykás megint betalál téged, hogy kibeszélje a másik kolléganőt, én lehet jelezném, hogy "figyu,engem hagyj ki ebből, ha bajod van a csajszival,ezt neki mondjad, köszi". Nagyon kellemetlen egy ilyen pozícióba szorulni.

Én is hasonló szituban vagyok, csak itt egy csapat van konkrétan egy ember ellen. Én mindenkit kedvelek, és nem akarok egyik oldalhoz se csapódni, úgyhogy mikor jönnének hozzám ventilálni, már finoman leállítom őket az elején, hogy ez nem az én problémám, oldják meg egymás között. Én dolgozni járok ide,nem drámázni. Hála istennek veszik a lapot. Amit egymásról mondtak,azt nem is adtam tovább senkinek,mert annyira nem akarok a része lenni ennek a katyvasznak.

2023. máj. 3. 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

És mi volt az a brutális pletyka, elmondanád? (Becsszóra nem mondjuk tovább)

2023. máj. 3. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!