Miért méregetnek öltözködés közben? Mit tudnék tenni,hogy oldjam a dolgot?
Figyelt kérdés
Munkahelyen együtt szoktunk nők átöltözni a munkaruhába. És észre vettem, hogy már egy ideje bámul kettő nő, minden egyes nap. Olyan mintha méregetnének. Kicsit olyan érzésem van mintha azért néznének,hogy na vajon mibe tudnak belekötni. Vékony vagyok amúgy egyedüliként, mindenki más rajtam kívül vagy feleslege van, vagy nagyon durván kövér. Sajnos egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol mindenkit kibeszélnek, rosszindulatúak, pletykálnak és hamis híreket keltenek személyekről. Fura érzésem van velük kapcsolatban mikor bámulnak én senkit sem szoktam végig nézni. A zsigereimben érzem, hogy azért bámulnak,hogy valami hülyeséget kreáljanak rólam vagy valami hibát találjanak a testemen. Mert ők nagyon nincsenek megelégedve magukkal. És mindig mindenkiben a rosszat keresik. Amúgy néha már el is röhögöm magam, amikor látom na megint bámulnak.2023. máj. 1. 20:23
11/12 A kérdező kommentje:
Szoktam mondani, szoktam dicsérni.
2023. máj. 12. 10:23
12/12 anonim válasza:
A kérdést mintha én írtam volna , csak engem nem az öltözőbe hanem a munkaterületen bámulnak. Zömében nők , szintén vékony vagyok. Ugyanúgy pletyka , szarkavras jelen van itt is. A nők zöme kövér az átlag életkor 50. Szerintem is a rosszindulat ami miatt bámulnak. Nézd én úgy vagyok vele , azt gondolnak rólam amit akarnak, de ha bármi hülyeséget vissza hallok akkor majd beolvasok nekik a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!