Próbanapra mit illene felvenni? Bővebben lent
sziasztok!
nem szoktam ide írni, de nem nagyon tudok kihez fordulni e téren, mert mindenki mást mond, úgyhogy megpróbálom, hátha 😄
17 éves vagyok, felszolgálóként szeretnék dolgozni, júniusban lesz egy próbanapom. máskor is dolgoztam, csak nem a vendéglátásban.
mivel meleg lesz, nem tudom, hogy egy csinosabb ruhát vegyek fel (nyárias, picit dekoltázsvillantós), vagy egy rövidnadrágot és rövidujjút (biker shorts és egy egyszínű póló). és egy fehér sportcipőre gondoltam, ami kényelmes.
nem egy michelin-csillagos étteremről beszélünk, de azért nagyon igényes hely.
mivel próbanapról beszélek, nem munkanapról, nem dolgoznék úgy, viszont nem is szeretnék sem túl-, sem alulöltözni.
segítségeteket előre is köszönöm!
++ akinek van tapasztalata ebben, próbanapon mire lehet számítani? sajnos csak egy időpontot kaptam, más felvilágosítással nem szolgáltak
" de azért nagyon igényes hely."
SHortban haza fognak azonnal küldeni.
köszönöm a válaszokat!
akkor a ruha egyértelműen kilőve :D
17 évesen azért már illene tudni olyan alap dolgokat, hogy biciklisnadrágban, meg egyáltalán, térd fölé érőben nem megyünk dolgozni. bármilyen hely is.
hosszú fekete nadrág/ha nagyon muszáj, fekete farmer, fekete cipő, a zokni is sötét, fehér póló vagy blúz, leér a nadrágig és takarja a vállat, testszínű melltartó, a fehér átüt. a hajad fogd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!