Máshol is nehezen talának a céghez munkaerőt?
Sziasztok!
Ötödik napja fut egy álláshirdetésünk egy budai céghez. Semmi komoly, sima ügyfélszolgálatos munkakör, nem egy megerőltető dolog. 8 órás, rendesen bejelentett munkaviszony, nem teljesítménybéres stb.
Ennek ellenére egy darab jelentkező nem volt úgy, hogy hasonló munkakörben nem nagyon hirdetnek a közelben.
Ez normális vajon?
Lehet hülye kérdés, még sosem adtam fel álláshirdetést, csak eddig mindenhonnan azt hallottam, hogy túljelentkezés van.
Nem tudom, nem én adtam fel a hirdetést, szerintem a munkabért bele sem írták, meg nem is kérdeztem. Nem ugyanannyit keresünk mindannyian, nyilván iskola-és tapasztalatfüggő a bérezés.
Elhiszem, hogy mindenki örülne az 500.000 nettónak, de maradjunk reálisak, azért egy sz.ros általános irodai adminisztrációnál szerintem (Magyarországi viszonylatokban) a 300 nettónak örülni kell, mert más munkakörökben sokkal rosszabbul lehet keresni.
Nem a szakemberekre meg az informatikusokra gondolok nyilván, hanem a hasonló munkakörben dolgozók bérére.
Nincs csocsóasztal, cserébe rugalmas a munkaidő, nem csesztetnek a főnökök semmiért és én pl elértem azt, hogy gyakran vagyok HO-ban és minden évben emelkedik a fizetésem.
Szia, ez 2 dologtól függ: HOL hirdetsz?
HOL van a munkahely?
Ha autóval elérhető csak vagy 1+ óra BKV-zással, akkor nem fognak érte kapkodni.
"szerintem a munkabért bele sem írták"
Ez már meg is magyarázza akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!