Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A mesterséges intelligencia...

A mesterséges intelligencia használatát nem tiltják be a munkahelyeken?

Figyelt kérdés

A magas technológia nem zavar, de nem jó, hogyha mindenhol a mesterséges intelligencia lesz. Nem kéne emberi munkát olyan gépre bízni, amit az emberek át se látnak, hogy éppen mit mért csinál.

Szerintem csak az interneten, keresőalkalmazásban kéne csak meghagyni.

2023. ápr. 24. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem bíznék olyan programra létfontosságú dolgokat, amit nem emberek programoztak, hanem ő mag tanulta meg, és csak bizonyos alap szabályok adottak neki. Egy külföldi kórházi számítógépes rendszerbe beprogramozzák, hogy ne káromkodjon, erre majd valamelyik táblázat valamelyik részében ami a kereséshez szükséges azt találja, hogy "sex: female", erre nem veszi át a beteget, és blokkolja a rendszert, és visszautasítja a segítséget a "sex" szó miatt. Ki tudja, hogy fog megbolondulni a program.
2023. ápr. 25. 17:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Most így visszaolvasva a #9 hozzászólásom, én is teljesen másként érzem így saját szövegem olvasva, totál nem adja át, amit elsőre gondoltam. Olyan, mintha valami hisztis f@sz írta volna, pedig alapból nem az volt a szándékom.
2023. ápr. 25. 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!