Holnaptól munka megint péntekig, másnak is gyomoridege van, hányingere, és legalább már egy nyugtató beszedésén túl van?
13. Ha szeretnél még sokáig stresszelni és ez miatt különböző betegségeket kapni akkor érdemes maradni a jelenlegi helyeden,ez a hosszú élet titka.
Stressz = több fajta betegség.
Tudom tudom, sokak szerint butaság, de tegyél azért hogy jobb legyen a számodra, ne másoktól várd ezt.
"Én csak akkor nem dolgoztam, mikor nem akartam. Ha 30 féle munkahelyem lesz a halálomig, akkor 30 féle, de lelkileg tönkremenni, gyomorideggel dolgozni, megrohadni egy helyen, mert "jaj, nem találok mást"."
Gondolom, férfi vagy. Tudod, nőként bizonyos kor felett a kutya nem akar felvenni dolgozni, pláne gyerekes anyukaként, ha amúgy van már 10 féle munkahely az önéletrajzodban.
Amúgy nekem viszonylag emberi munkám volt (irodai), hát mikor elmentem gyedre, 1 hét alatt 200 jelentkezés jött a helyemre, pedig diploma és felsöfokú nyelvtudás is kell.
"Ilyenkor van az hogy keresni kell egy másik munkahelyen és a jelenlegi helyről el kell jönni."
És ha én ezen logika alapján a 10+ ikszedik munkahelyen vagyok és mind szar akkor mégis hova menjek? egy 11. helyre hogy az is szar leygen? Vagy hova?
Újra és újra új helyre és MEDDIG? mgí nem lesz jó? Na de jó hely NEM LÉTEZIK csak csaló szarfészkek vannak.
#13 Én Pesten állandóan munkahelyet váltok :) a legtöbb idő amit voltam egy helyen 15 hónap volt. Legkevesebb egy hét. Megtehetem :)
Amúgy a mostani munkahelyem nem rossz, de azért bejárni nem szeretek ide se, legszívesebben egész nap otthon feküdnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!