A Seduxen álmosít?
Engem nem álmosított. Egyénfüggő.
De engem 11mg. Rivotril sem álmosít, az orvosom szerint inverz hatása van rám, passziváltatás helyett aktivál. Van ilyen ún. "paradox reakció".
Ezt úgy, hogy azonnal 6mg-al indítottunk, aztán mentünk fel. Epilepsziás és depressziós vagyok.
Egyébként a max napi adag rivotrilból 20 mg.
Az emberek 90%-a már 1mg rivotriltól is úgy alszik mint a kismaci.
Ez esetben Xanax. De ne Frontint, az egy magyar másolat. Sokan panaszkodnak rá hol hat hol nem.
Mellesleg a Xanax az eredeti alprazolam gyógyszer.
Terapeutikus mennyiségben max 1 hétig altat, utána már nem. És nem múlik el a szorongásoldó hatása közhiedelem ellenére: [link]
6
Pont azért linkeltem azt a tanulmányt de ne zavarjon. Vagy nem beszélsz angolul?
Én is itt vagyok 5 mg rivotrillal naponta, semmi bajom, nem folytam szét, nem fúj el a szél és dolgozom.
Nyugatabbra antidepresszánsnak is hívják már a xanaxot, gyorsan hat (1 hét), nem hat más oda nem illő receptorokra, ha nem hat 1 hét után le lehet tenni elvonás nélkül.
Szerintem olvasd a linket, ez egy friss tanulmány.
Bocs ez egy harmatgyenge cikkecske, nem pedig egy komoly tanulmány. We beleive... 😆 Oké ennyit az evidence based orvoslásról. A kemény négy hivatkozásról nem is beszélve.
Ez egy szakmai vélemény melynek a tudományos értéke gyakorlatilag nulla.
Szerintem te nem tudod hogy ezek a tanulmányok hogy zajlanak.
Confidencia intervallumok, kísérleti periódus, p szignifikancia.
Aztán jön a pontos leírása ennek, amit több szakember készített, nem egy.
Ezután jön egy peer-review, magyarul lektorálás ha jól tudom, ismét nem egy személy által.
Ha nem lenne legitim, akkor áthúznák REDACTED-el.
Szóval marha nehéz pláne a lancet-hez egy ilyet eljuttatni.
De szerintem fogalmad sincs mi az a p szignifikancia mondjuk, meg null-hipotézis, konfidencia intervallum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!