Diazepam vagy Alprazolam, nagy a kulonbseg?
Gyerekkorom ota szenvedtem elviselhetetlen szorongastol, paniktol. 27 voltam, mikor hajlando voltam elfogadni a Xanaxot (Alprazolam), es gyakorlatilag a diszfunkcionalis eletem folott kontrollt nyertem.
Otven vagyok, azota is gyogyszerrel tudok elni, de ugy barmire kepes vagyok a semmire se utan.
Jelenleg azert rettegek, mert par honapig csak Diazepamot kaphatok, otthoni neven Seduxen. Sosem szedtem, de ismeretsegeim szerint nagyon nem olyan.
(Mellekes, miert, de Angliaban vagyok es itt legalisan csak privat lehet Alprazolamot iratni, fizetnek, de macerasabb. Covid, lejart iratok miatt nem tudok meg hazamenni, a Magyar Posta mar evek ota a szuletesnapi kepeslapot is harom het utan kezbesiti, ha megjon. Ugy nez ki, egy honap utan a gyogyszerem veszhelyzetben van, mert nem jon. Legalisan nem is illene otthonrol kapni, mikor mar itt jarok orvoshoz. Neki egyebkent elmondtam, hogy ez az igazsag.)
Aki ezeket szedi, szedte, tudna mondani valamit a kulonbsegrol?
A nem idevago zombi-fuggo-kineziologushozmenj valaszokat nem, de a tobbit megkoszonom.
Koszonom, 2-es. Azt hiszem, akkor az lesz, hogy megelozeskent veszem be, nem akkor, mikor erzem, hogy baj lesz.
Furcsa, hogy ennyire Ellensegnek van kikialtva a Xanax, mert ha nem piaval partydrogkent hasznalja egy hulyegyerek, akkor tokeletes es 23 ev utan nem fuggoseget okoz, pusztan ugy agonizalok, ahogy elotte. Mindig azonnal tudtam adagot csokkenteni, ahogy a korulmenyek engedtek.
Koszonom. Majd csak lesz utlevelem es beszerzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!