Milyen volt a legjobb munkahelyed? Miért az volt a legjobb?
Figyelt kérdés
#legjobb munkahely
2023. ápr. 21. 10:37
11/17 anonim válasza:
Termelésvezető voltam, imádtam a felelősséget hogy legálisan kiélhetem a maximalizmusom.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es, 11-es a hozzászólásokat!
2023. ápr. 21. 15:44
13/17 anonim válasza:
Nekem is a mostani. Érdekes munka, normális társaság. Végre nem kell mindennap hajnalban kelnem. Hoznak visznek, mikor kell. Nincs kötelező túlóra. A fizetésem pedig majdnem a duplája az előzőnek.
14/17 anonim válasza:
Egy alapítványnál dolgozhattam, ahol beteg gyerekeknek segítettek. Persze én csak bedolgozó voltam, de akkor is részese lehettem egy nagyobb jónak.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 13-as, 14-es a válaszaitokat!
2023. ápr. 21. 21:24
16/17 anonim válasza:
Én jól éreztem magam mindegyik helyen ahol voltam, elszínészkedtem mindig amit kell, ami meg nekem kellett, azt meg elvettem.
17/17 Szolovjov válasza:
A legjobb munkahelyem egy forgácsoló üzem volt. Azért mert kiváló főnökünk volt, ettől stresszmentes volt a környezet. Nyugodt kollégákkal dolgozva szinte elrepül a munkaidő. Sajnos a hulladék multi bezárta a helyet, sokallta a 100 erzres fizut amit adni kellett nekünk 2000-2013 körüli időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!