Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rosszul érzem magam ha valamit...

Rosszul érzem magam ha valamit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés

1 éve diplomáztam és azóta irodában dolgozm egy nagy multinál pénzügyön.

Eléggé összetett a munka, hitelekkel,mindennel kell doglalkozni. Minden héten van egy kis apróság amit elrontok és ugye aki átnézi olyankor behív egy tárgyalóba és megmutatja hogy xy nem volt jó,máskor légyszi fogyeljek,stb.

Ilyenkor mindig annyira rosszul érzem magam utána hogy legszívesebben meghalnék és utána ha hazamegyek csak sírok.

Tudom hogy ez nem normális és nem így kéne hozzáállni a dolgokhoz de nem tehetek róla,ilyen vagyok.

Mit tanácsoltok? Illetve van még más is így?

24N

2023. ápr. 19. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem érdemes sírni hidd el.. Mindannyiunk (akik téged behivnak a tárgyalóba ők is!) a hibáinkon keresztül tudunk a legjobban tanulni.

Ráadásul írod, hogy apróbb dolgokrol van szó.

Én is dolgoztam 4 évig multi pénzügyon, ott mindig is lesznek kisebb nagyobb hibák.

Mondd azt nekik ilyenkor, hogy köszönöm, hogy felhívtatok rá a figyelmemet, legközelebb jobban figyelek és remélem nem rontom el. 😘

2023. ápr. 19. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a helyeden vagy? már mint a jó életutadon?

Biztos, hogy ezt a szakmát akarod, vagy csak elvégezted?

2023. ápr. 19. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Neked a tanulás sírással jár?
2023. ápr. 19. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:
nem igazán szeretem, kreatívabb személyiség vagyok csak a szüleim erőltették hogy gazdasági diploma kell,mert csak az versenyképes. (orvosi, jog nem jöhetett szóba, azokról vélekednek még hasonlóan).
2023. ápr. 19. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Orvosi és jogi miért nem jöhetett volna szóba? Csak érdekelne mit írsz. Nekem is gazdasági végzettségem van, és a lányom is most megy gimibe, ő se tudja mi akar lenni, de nem akarok semmit ráeroltetni. Viszont én örülnék ha jogász lenne, megha most épp nincs rájuk túl nagy kereslet is éppen, de szerintem tök jó szakma. (első válaszoló voltam).
2023. ápr. 19. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
megfelelési kényszer
2023. ápr. 19. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

4 Munka mellett nézz szét azon a részen ami tetszik, ami érdekelhet. Keress egy OKJ-t, vagy magánúton végezhető tanfolyamot és vágj bele..nézd meg, hogy tetszik-e, érdekel-e, eltudnád-e képzelni magad benne.. 1-2 hónap alatt kiderül. Amikor úgy érzed, hogy a minimális alapok meg vannak, utána dobbants.

Vagy ha a szüleid tudnak segíteni akkor egy másik egyetem, vagy esti egyetem...

Nem mindenkinek való a pénzügy/könyvelés..

2023. ápr. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!